AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević je dao reč Anđeli Đuričić kako bi prokomentarisala to što se Mensur Ajdarpašić našao na trećem mestu, odlukom glasova publike za to da je najnerazumnija osoba u "Zadruzi".

Od ovoga što je Milica rekla, mislim da se odnosi an odnos njihov od samog početka. Nije slušao Stefana Karića od samog početka koji je pokušavao da ga urazumi, a on nije slušao. On se trudi da ne razume. Nastane katastrofalna svađa, on se opet vrati Milici. Došao je Stefanov tata, preneo poruke od majke i brata, on se opet trudio da ne sluša. Mina se kidala danima da mu objasni, ali ne, njemu ne dolazi u glavu da nisu dobri jedno za drugo...Generalno u situacijama kada pogrešiš, nikako da prihvatiš da si pogrešio - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to razumeo odlično - ubacio se Mensur.
Gde si bio ti do sad onda ako si razumeo? Ja ne govorim o tvojoj porodici i sram te bilo što to govoriš! Trude se da te urazume kao tvog sina ili brata, a ti nisi slušao - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić je dobila reč.

Meni je Mensur bio na prvom mestu. Ne bih ništa oduzela od ovoga što je Anđela pričala. Mislim da je vezano za Milicu, ima i ovoga od podrške...Njih dvoje nisu razumeli u čemu je problem njihove veze. Kad god si ti, klipovi i šta god predstavili problem njihove veze, oni to nisu razumeli. Problem im je njena drskost i bezobrazluk, građenje po modelu "da meni odgovaraš" i ostalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandrino izlaganje je prekinuo haos između Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.