AKTUELNO

Otvorila dušu!

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je još jedan prilog sa poslednje žurke, gde su zadrugari videli nastavak muvanja Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem, to su situacije koje se mogu desiti svakodnevno, desilo se na žurki... Nemam pojma, ona je igrala neki šah, a ja sam joj danas objasnio kako funkcioniše šah, gde stoje konji, lovci, kraljice i pijuni... Ona krene da ga igra, pojma nemam... Ne znam da posloži tablu, dobije šah-mat u trećem potezu. Ako misli da može da igra, neka igra, a nemoj posle ja da dođem i da nosim i tablu i figure. Ja sam u stanju da sebe ponizim do svog krajnjeg cilja, a sa njom sam rekao da nema borbe. Ona nema kapacitet, ja mogu da podnesem sve. Ona ispadne donja u tim igrama, kao i svaka druga žena. Ona napravi i sebi, ali i drugima štetu. Vrlo je opasno to što ona radi... Da li drugi ne znaju sa njom... Ja znam. Meni je samo bitno poštovanje. Da li ona veruje da ja njoj želim dobro, ne znam, ali joj ja u suštini želim dobro - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je slaba na Filipa, čim joj se približi, to je gotovo. Povezani su. Negde mislim, kad sam pričala sa Dalilom o tim stvarima, dok se još nije vratila Filipu, ona mi je pričala da ne vidi budućnost sa Filipom. Ja mislim da ona želi sa Filipom da proba napolju. I treba kad je već dovde dogurala. Ja nisam neko ko će da joj soli pamet. Kao da se plaši da bude iskrena prema Filipu, ali ne samo prema Filipu, nego i prema sebi. Laže sebe, njega, ljude... Nije se pogubila, tačno zna šta radi. Bira kako se ponaša. Želim joj da što pre dođe sebi. Vidim da plače, nije samo Filip razlog, mislim da nije dobro. Koliko god da je morbidna ova svadba, ali mislim da joj prija i da je srećna zbog toga - dodala je Matora.
Ja mislim da je Dalila od prošle žurke opipavala FIlipu puls. Rekao sam još sinoć, krenula je njegovim oružjem, on u drugu vezu, ona u drugi flert. Ja sam znao, čim je stala preko puta Filipa, centrirala ga je kao zmija žabu - istakao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne dozvoljavam da se iko igra sa mnom, onog trenutka kad Filip najviše smatra da je sve bajno i sjajno, ja ću napraviti da nije, pa makar i na svoju štetu. Uvek sam bila ta koja njega čeka, da se vrati... Uvek sam bila tu negde i kad su bili drugi odnosi. Osim Maje, to je trajalo od napolju, ali ovi ostali, to je bilo da se isprazni. Uvek sam bila neko ko čeka. A onda kad se meni desilo nešto, pokušala sam da vidim mogu li da se oduprem svemu tome i da me više on neće interesovati. Nisam ja nikoga lagala ovde, uvek sam pričala onako kako želim da se osećam: Nisam želela da se vratim Filipu, koliko god bila ta emocija jaka. Ne možemo da se pohvalimo ni prvim odnosom, dok smo bili srećni, Dejan je imao lomove. Uvek smo bili u bolesnim siutacijama. Ja sam se vezala za njega, od početka našeg odnosa, nisam se nikad tako zaljubila, nisam osećala toliku zaljubljenost nikada... On je moja najveća zaljubljenost. Prebacuju mi što mu opraštam stvari. Prvi oproštaj i jedini je bio vezan za Maju, ovo ostalo... Za mene su to smešne stvari, presmešno mi je kad ga vidim sa nekim. Nije mi bilo smešno kad je bio sa Majom. Ani dobacuje da bih ja videla. To su stvari koje on radi da bi mi pokazao kako on može. Smešno, videti Filipa sa nekim drugim, a da to nisam ja, to je presmešno. Svadba, ne da mi imponuje, nego sam srećna. Ostavili smo veliki trag, pečat. Ja bih volela da je svadba bila na početku rijalitija, tad bih blistala. U nedelju ću biti pored nekoga u kog sam se najviše zaljubila. Ne znam da li ćemo izaći odavde zajedno. Kad su bili parovi da se biraju, niko nas nije naveo osim Karića. Karić kad je rekao da će da navede par koji je ostavio najveći trag, odmah me je bacio u razmišljanje. I onda kad je stiglo pismo, bilo mi je malo kao, ali sam odlučila da ispoštujem zadatak - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se sećaju ukućani, svi su pre imali drugačije izlaganje od mog, ja sam očekivao da će ovo da se desi. Ispade na kraju da sam bila u pravu. Njihova ljubav je prejaka, moja prognoza je da će završiti zajedno i izaći kao par. Car napominje da on vodi igru, a ja mislim i da Dalila njega može uvek da vrati kad poželi - poručio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.