AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je dnevna emisija Gledanje klipova sa Ivanom Šopić. Zadrugari su komentarisali ljubavni trio Miljane Kulić i njenih momaka Nenada Macanovića i Lazara Čolića Zole, te je Irma Sejranić dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su nasmejali iskreno, Miljana je na neku način isfurala Zolu. Malo su krenuli i da se takmiče - rekla je Irma.
Bila je jedna scena u toaletu, ali neću još da govorim o tome. Ali ako bude bezobrazna videće... Reći ću, bila je jedna sek*ualna scena naša a ona je spomenula Bebicu - govorio je Zola.
A on se naložio, vidiš da mu to godi - smejala se Irma.
Kada nastavi da bude bezobrazna ja ću govoriti malo po malo - izjavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja niti ga gledm, niti govorim sa njim, niti brinem o njemu - pravdala se Miljana.
Iskreno, meni je na Rajskom ostrvo bilo prelepo, ne pamtim da sam tako uživao. Ja sam prezadovoljan svojim učešćem - dodao je Zola.
Meni je sve ovo jako interesantno, kao da se Zola dokazivao zbog Bebice, kao neki napaljeni jarac je - smejala se Sejranićeva.
Ja sam se jednom šalila i rekla da je bolji od Bebice, ali da se razumemo, Bebica je nenadmašiv u svemu. Moram priznati da se potrudio i dao sve od sebe, ali sam ja presekla i izašla iz te priče - rekla je Kulićeva.
Nisi ti završila nego ja - odbrusio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i dalje ludo voli Zolu, nego je svesna da ona ne dobija tu ljubav na pravi način... Miljana, ti znaš da se on trudi da napravi šou, napravio je da bude svima dobro... On zna sa kim ima posla i samo stimuliše sebe da napravi dobru priču - govorio je Marko.
Treba da znaš sa kim ti imaš posla - prekinula je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično ja znam to, dobar sam ja a i malo je ostalo do kraja. Da se razumemo, on može da je vrati kad god poželi, ali su njeni roditelji ogroman faktor tu - nastavio je Osmakčić.
Znate kada ću da je vratim, kada njena majka dođe ovde - odbrusio je Čolić.
Ti si najveće zlo na kugli zemaljskoj, a još si i bezobrazna, a ispada i da nisi normalna. Sve ti radiš namerno, je*eš ljude ovde pa kada preteraš, vadiš se na poremećaje - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.