AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Povela se polemika oko odnosa Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića:

Ona je sitničar ja nisam, nisam liko koji bi zamerao svaku sitnicu. Kada se pomiri sa Aleks, drugi ne postoje. Ja ne želim da joj prebacujem neke stvari, i rekao sam danas kod drveta da ne želim da nam se odnos naraušava nekim sitnicama. Ako ti je lepo sa Aleks, neka bude sa njom. ali ona nije takva. - rekao je Anđelo.
Ja zameram mom drugu jer on nije imao lepo mišljenje o Aleks, a onda je sedeo sa njom. Mi smo ušli u polemiku vezanu za neke stvari. Meni je Anđelo drugačiji, ja ne želim da se družim sa ljudima koji tako govore, on je meni pričao u množini i ja sam se uvredila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da palamudim, ona je sitničar ja nisam, ona zamera, ja ne zamrema. Stopirao sam je milion puta, o tome se radi. Ja ako vidim da je ona sa MC Aleks po stoti put, ja neću da idem po ćoškovima, njoj je ovo stvaran svet. Isto tako sa Đedovićem, nema poente da trčim za njim jer sa njim nema prostora da se reši, mi smo došli do te situacije da nema prostora da se reši to sve. Svako zna koliko je meni ko drag i bitan - rekoa je Anđelo.
Meni je Sandra pomenula da je on skontao da je pogrešio, i meni je to drago. Ja sam osoba koja teško prašta i to je to. Trenutno ne mislim da je on toliko pametan, da se neke stvari promene u njegovoj glavi, ali vremenom možda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.