AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Na samom kraju Igre istine, Lepi Mića postavio je pitanje Nenadu Macanovići Bebici.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si od kako si ušao u Zadrugu pomislio na svoju suprugu, decu i roditelje, šta misliš kako oni reaguju na sva dešavanja? - pitao je Mića.
Na suprugu ne, na decu jesam, za roditelje znamd a se ne slažu sa ovim što sam ušao. Ja kada zavolim nekoga, ja se borim za njega, ja sam ovde došao zbog Miljane, takav sam - odgovorio je Bebica.
Da li bi oženio svoju suprugu, da se ponašala kao Miljana? - nastavio je Mića.
Sve je to drugačije, naš početak i sa Miljanom ovo ne može da se poredi, to sam baš i njoj pričao - govorio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, od ovih devojaka, za svaku ponaosob kruže razne priče... Šta smiliš za kjoju od njih su neke priče istinite, koja devojka zaslužuje najveći blam? - pitao je pevač.
Ana, jer je znala da Filip ima emocije prema Dalili a spavala je sa njim. Takođe, Sanja me je iznenadila, sve je lepo porušila za jednu noć sa njim. Mene bi bilo sramota da imam odnose sa nekim a da sutra ne progovorim sa nekim... Sve ima neku svoju težinu... Najgore je za nas koji imamo decu, da imamjo odnose i da se to sutra gleda. Deca su okrutna, mogu da govore sve i svašta, da neko govori 'mama ti je ku*a'... Tu sam i sama preterala, nisam bila svesna toga u početku... Imala sam njih par u životu, sa jednim imam dete, sa ovims am bila tri i po godine, volela sam ga ali više ne zato sam ga i ostavila... - govorila je Miljana.
Moram da kažem, ja nisam narušila svoju last tim postupkom. Osam meseci sam bila smerna i normalna, njega nisam našla na ulici. Okej, znala sam da ima emocije i trebala sam da budem svesna da ovde ništa ozbiljno ne može da bude. Mislim da sam ja ispala samo nepromišljena devojka koja je možda i iskorišćena... - izjavila je Sanja.
Muvakala se ona i sa Janjušem i sa ostalima, da su hteli ušla bi ona sa nekim u vezu - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.