AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Zašto nikad ne znaš da odbraniš deovjku od Miće koji je prema njoj odbvratan? Zašto je smešna Dejanova fora da će Huso doći po tebe astrom u finalie? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da sama zna da se odbrani od svega. Ako je uradila nešto loše, tako će da komentarišu. Nju Mića ne mrzi, nego joj je krivo što ispada da staje na moju stranu. Smešna mi je fora, rekao sam da ima mesto i da će još neko da stane. Od svadbe i svega, to su minimalne stvari. Naravno da ću da se smejem za sve što je dobra fora. Situacija je takva, živ sam i zdrav i moji me kod kuće čekaju - rekao je Dejan.
Nema potrebe da me brani od Miće. Ja smatram da sam Mići jako draga i da on od mene ne očekuje neke stvari. Zato me kritikuje, a ja pomislim da on mene mrzi. On meni priča iz dobre namere. Što se tiče Dejana, on je sma rekao od onog utorka da neće više da me brnai, jer sam dala materijal da se tako komentarišem. Možda mi bude krivo u nekim trenutcima, jer zna da sam u pravu, a on da je pogrešio. On će uvek sebe da odbrani, a mene da gurne - dodala je Aleks.
Ti si prisala na to. Smislio je novu taktiku i rekao da je počeo Aleks da sluša. Samo što se nisam bacila na glavu - ubacila se Irma.
Ja bih sad tebe n*pušio. drži se svog pravca, čuješ komentar i prekineš. Moraš da imaš svoj tok priče, a ne da se zaustaviš u puštaš mamlaze. Puštaš ljude koji devet meseci pokušavau da dođu do reči, a ne mogu. Krenula si da se dereš malo pre - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da se ne svađam, a ja joj ne odgovara na provokacija. Znaš šta ona meni sve govori, a ja ćutim. Ti dečko nisi normalan - odbrusila je Nikolićeva.
Ti si normalna - dodao je Dejan.
Evo, ja sam pogrešila i izvinjavam se. Hoćeš tako? Nisam mutava - rekla je Aleks.
Vidš kako možeš sa mnom, e to je problem. Zna da upadne, podigne ton, a kad ja kažem ona podigne ton. Nisam rekao da umutavi, nego nema pravilna izražavanja - pričao je Dragojević.
Izvinjavam se jer sam mutava, tako Dejan kaže - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.