AKTUELNO

Otvorila dušu!

U toku je emisija Pitanja novinara, Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, pozvao je i Aleksandru Nikolić i postavio joj prvo pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da pričamo malo o problemima sa Dejanom. Zbog čega toliko dugo predstavljaš njega u toliko lošem svetlu? - naveo je Tanasijević.
Nemam taj plan i nemam taj cilj. Zaista ne želim ništa da postignem. U poslednje vreme se jesam osećala loše, malo sam se pogubila... Nisam želela da ga oskrnavim i šaljem lošu sliku o njemu... - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti konkretno kod Dejana ne odgovara, jer ti baš ugađa? - nastavio je Darko.
Uvek ja njega pohvalim, on stvarno jeste predobar i pažljiv... Bili smo u svađi, a tada iz mene izađe ono što ne treba. Neke stvari mi smetaju, pa se nakupe i ja eksplodiram. Meni jeste prelepo sa njim, da nije ne bih ostala u tom odnosu - odgovorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da tebi ne odgovaraju dobri momci i dobre veze? - pitao je Tanasijević.
Može tako da se tumači, ja to razumem, dala sam za pravo. Naravno da ni jednoj ženi ne prija da je neko teroriše, da je neko gura od sebe, pljuje i slično... Nažalost, doživljavala sam to. Meni je sa njim lepo, ali je normalno da se posvađaš sa nekim u vezi. Shvatila sam da ja ako izgubim sebe, kome ću trebati sutradan? U suštini, volim Dejana, srećna sam sa njim, zaista me ne interesuje ko će šta da misli... Prelepo mi je sa njim, ali šta da radim, takve su okolnosti, dođe do problema. Imam taj problem da nekada ne umem da se ponašam, ali nadam se da ću to promeniti - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da si srećna devojka, ali iskreno ne deluješ tako - naveo je Darko.
Ne mogu ja da promenim facu, da se operišem da bih nekome udovoljila i ubedila da mi je lepo. Evo, danas nisam ni plakala ni kukala, napredovala sam - nasmejala se.
Kako je moguće da kada ga pohvali narod, ti budeš toliko kivna što je on dobio neku pozitivnu etiketu? - pitao je Tanasijević.
Nije se taj rodio koji je narodu ugodio. Ja njega stvarno hvalim, šta bih dobila time? To se samo pogrešno protumačilo, taj dan sam bila poljuljana zbog nekih drugih stvari. Meni se generalno sve po faci vidi, a ko želi da vidi, bude mu jasno... On se nekada previše brine o meni, stalno me pita kako sam i šta mi je... Ne znam, četo sam razmišljala da je možda najbolje i da se raziđemo, ali ne možemo jedno bez drugog... Jasno mi je da je svašta doživeo ovde i da su neke stvari ostavile posledice po njega, nadam se da će ga to proći - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se plašiš, da će te Dejan 'šutnuti' kada izađete napolje, zbog neke tvoje prošlosti ili priča koje kruže? - pitao je Tanasijević.
Ako ima nekih stvari koje se pišu o meni, možeš slobodno i da kažeš. Jer sve što sam radila u svom životu, Dejan zna - rekla je Nikolićeva.
Da li zna baš sve? - pitao je Darko.
Da, da, baš sve. Bilo dobro ili loše. Nisam cvećka, ali nisam ni najgora. Svako ima neku prošlost... Mlada sam, ispred mene je tek život. Radiću na sebi i tek ću napraviti nešto. Ovde niko nije došao iz manastira. Ako ne budem odgovarala njegovoj porodici, ja ću poželeti da me bolje upoznaju, ako ne, onda ne bi bilo dobro da ponovi istu grešku -

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li da nam kažeš, šta si se to poverila Đedoviću, pa si se savetovala sa Mićom? Nešto što te je jako potreslo i plašila si se da se ne sazna javno? - nastavio je Darko.
To je budalaština. Nije to sad nešto preterano ozbiljno, nego sam ja tad bila emotiuvno razlupana, pa me je sve stiglo. To je vezano za neki period iz spoljnog sveta i neke moje bliske ljude, o tome ne bih. Prethodnih dana sam baš bila loše i upadala u neka stanja, u teorijama zavere, istripovala sam se - odgovorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.