AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinara portala Pink.rs Darko Tanasijević je podigao Mensura Ajdarašića i upitao ga za Milicu Veselinovic:

Ona je rekla da neće mene da komentariše, ali mi nije jasno što tako govori. Meni njen stav nije jasan, pogotovo taj prepotentan, ja sam poturao leđa za naš odnos,a ona tako. Sazrela je uz mene, a sada ja govorim da mi je lakše da ja budem kriv. Priznajem ja da sam pogrešio prema njoj, ali i ona je prema meni. Ja volim kada je neko iskren, a ona nije takva. Govori mi da su mi pare život, i da mi je ona uništila isti i zbog nje sam izgubio pare. Ona ne shvata ozbiljnost svega - rekao je Mensur pa dodao:
Mene je povredilo kada je ona rekla da joj je Matejin princip bolji od mog. Ja sam hteo da onda drži do sebe, ali ona to nije radila - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Što te je rasplakalo Mensurovo izlaganje? - upitao je Darko Milicu:
Ne znam, slažem se sa svime - rekla je Milica pa dodala:
Ja njega jesam poštovala za neke stvari, ali to ne znači da sam ja drugačija. Ispada da ja njemu nisam dala ono što je on želeo. Nisam ja ispoštovala neke stvari koje sam imala u planu. Nisam ispoštovala moju porodicu. a ni njega - rekla je Milica.
Mene je uništavalo kada je ona govorila da ja nju ne volim, a ja ne znam da li ona mene laže za nešto od spolja. meni je Alma lepo rekla ja nisam vaspitač - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde zatvori tu gubicu, ostavi me. Ne pričaj o meni, ja imam usta. Nesrećna sam jako,ništa loše nisam uradila, sve je on, ja ništa nisam uradila za njega. ja želim da ostanem dobar čovek - rekla je uplakjana Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.