AKTUELNO

Drama!

Trenutno traje haos na "Mićinoj igri istine", koji je nastao zbog Filipa Cara, Dalile Dragojević i Dije Kostić. Car se trudi da dokaže da je mogao da ima Diju, kako bi opovrgnuo njene i Daliline reči.

Zašto si na mene s vrata pokazala i onako mi dala ruku? Kažeš da si se zaljubila u Karića, pa da nisi izjavio. Izj*beš se na televiziji, pa kažeš da nisi - urlao je Car na Diju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto biješ na galamu? - pitala je Dia.
Što te lupaju toliko kompleksi? - dodala je Dalila.
Ti si ovo što jesi. Dalila je ovo, a ne ono što je kraj mene. Dalila je ovo, da joj dođe neka palačinka, splačina, koja joj kaže da je k*rva, a ona da je opravdava. Koji imaš ti problem? - pitao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si navalio na nju? Lupaju te kompleksi, kažeš da ćeš da dokažeš da možeš da je izj*beš - nastavila je Dragojevićka.
Ja imam isto mišljenje o Diji, a ti? Pričala si sa mnom da k*rva, vračara, prostitutka... I šta se ti uključuješ i pominješ mene, ti si moja bivša devojka - odbrusio je Car.
Ne, ustala sam da ispričam situaciju za Diju i Saleta - odgovorila je Dalila.
Kako nisi malopre Stefanu odgovorila? - pitao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer bi otišlo daleko, a sa Karićem neću da idem daleko, sa tobom hoću. Ti imaš komplekse - odgovorila je Dalila.
Kad je pitaju za Anđela, nema komentar, a ima komentar kad se pomene moje muvanje sa Diom. Šta govoriš da sam dobio korpu? - pitao je Car.
Da, dobio si korpu, ali tebi kompleksi rade - nastavila je Dragojevička.
Ti ne znaš šta pričaš, ti si se pogubila - istakao je Filip.
Ja želim da se obratim Nenadu. Ja sam prva osudila njegov postupak za Ivanu. Kada je Ša ušao u kuću, rekao mi je: "Dalila, pružam ti ruku, ali da znaš da sam pričao o tebi, osolio sam po tebi". Ja sam rekla da nema potrebe da mi se izvinjava, jer sam i ja osolila po njemu. Posle toga nikad nismo imali rasprave. Pozdrav za njega i pozdrav za sve ljude koji promene mišljenje koji me upoznaju - poručila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Jovanović se vratila na prethodno pitanje, koje se ticalo odnosa sa Dalilom.

Ja svoje mišljenje o tome što je radila Dejanu nisam promenila, ali sam promenila na bolje mišljenje o njoj. Bolja je po postupcima, ali uvek sam imala loše mišljenje o tome što je uradila Dejanu - istakla je Ana Jovanović.
Meni si rekla tako da je vezano za situaciju sa Dejanom, posle toga si bila okej sa mnom, onda se desilo šta se desilo sa Filipom. Posle poslednjeg odnosa sa Filipom u tuš kabini si mi donela čokoladicu na bazenu i medvedića. Rekla si za mene da sam dr*ljetina onog trenutka kad sam ja tebi rekla da si k*rvetina - dodala je Dalila.
Svako ko je ušao u ovu kuću naknadno, imao je najgore moguće mišljenje o Dalili. Te iste ljude je prevrnula da se u nju zaljube, nose čokoladice, druže... To je njena sposobnost, ja sam odmah rekao - skočio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da je to sposobnost, ja smatram da ljudi koji su ulazili nakadno, oni su gledali rijaliti i donosili zaključke. A imaš i drugu grupu ljudi, koja misli da će dobiti podršku ako se zakače na mene. Postoje te dve grupe. Za Diju smatram da je to iznela, da bi produžila sebi boravak, jer je smatrala da će tako da produži boravak - rekla je Dalila.
A sada ti njoj veruješ po pitanju mene. Stavljaš mi ovu budalu na teret. Toliko sam loših stvari uradio ovoj ženi, pa će još da se uhvati i za Diju - dodao je Car.
Ja ti više neću ćutati! Ja se ovim čovekom nisam bavila, devojka mi je rekla juče šta je bilo - zaključila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.