AKTUELNO

Izneo sve što misli!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića. Sledeći mali budžet je dobila MC Aleks, pa je nakon toga veliki budžet dobila Mina Vrbaški, kojoj je Mateja dao nadu da će možda opet ući u vezu, ali kada izađu iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema meni je bila uvek odlična, a prema Matori katastrofalna. Nije ustala da kaže da postoji opcija da sve namerno radi. Ja sam gledao u nju, ona je pogledam potvrđivala reči Mikija. Kada sam ustao na nominacijama pričao sam da ne znam šta da mislim. Mislim da si se jako vezala za Matoru. Ovako kao lik, niti sam video da si kvarna i bezobrazna prema drugima, uvek super, sve korektno. Ako si uspela da glumiš devet meseci, svaka ti čast - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mini dajem veliki buždet, sve ono što sam rekao na pitanjima novinara. Mina je neko o kome sam ja drastično promenio mišljenje. Šta god da je ona radila... Ušao sam u taj emotivni odnos sa njom gde sam se trudio da se dam. Nije ni jedan postupak toliko s*anje, zauzeo sam tada stav. Možda ja i želim da se vratim u taj odnos, ali kada bih se popišao po svojim rečima. Vratili smo se na neki odnos koji je bio na početku. Milsim da si jako dobar čovek - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.