AKTUELNO

Takmičari dali svoj sud!

Mateja Matijević, ovonedeljni vođa, završio je sa Podelom budžeta, te su zadrugari komentarisali njegova izlaganja i otkrili svoje (ne)zadovoljstvo novcem koji su dobili.

Foto: TV Pink Printscreen

Do sada smo te dovoljno upoznali, da možemo da shvatimo da si perfekcionista. O mnogim ljudima si lepo govorio... Ne kudim te ja, ali mislim da si neko ko mnogo razmišlja o svojoj lepoj slici koju će da pošalje. Mislim da je tu Stefan malo tu u pravu, da ti je svaka reč proračunata... Smatram da si možda trebao Anđeli da daš srednji budžet, mislio da ipak možda nije zaslužila... Što se tiče mog, naš odnos je mnogo bolji od srednjeg, ali sam i ja tebi dala srednji... - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne poznajete me, a ne možete očima da me vidite... Mateja, slažem se sa Sandrom, previše misliš na sve i mogao si da budeš malo konkretniji. Tamo gde si bio iskren, bila je prisutna doza 'spuštanja lopte', ne bi li oprao dve burne sedjice kakve si imao... Zanimljivo mi je kako si se obratio Mensuru, posle svega što si govorio da ga ne voliš. Ti si sve 'umedio' svojim slatkim rečima... - govorila je Irma.
To što biste vi samo svađali, to je nešto drugo - dobacio je Matijević.
Svi mi znamo šta je uradila Mima, to je jasno, ali i tu si bio blag. Vidi se da si se nekim ljudima šlihtao, stvarno mislim da jesi. Kariću isto, sve si upakovao i podigao ga. Što se tiče Ane, sa kojom si bio, bio si mnogo blag a svi smo svesni kakvo je tvoje ponašanje prema ženama... Komentarisao si Dalilin ljubavni odnos, šatro si bio realan, a niko se ne pokazuje preko ljubavnog života. Kakav si ti karakter pokazao kroz svoje veze? Mislim da mngoo gore mjišljenje imaš od onoga koje si izneo ovde - nastavila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su pojedinci bili na ivici da skoče i komentarišu, ali su se suzdržali i odustali. Ali svi imaju pravo da rade šta hoće. Ono što sam očekivao, a do toga je i došlo, rat Mateje i Anđele... Do kraja neće da kažu neke stvari, ali ja ne želim da se mešam... - rekao je Mića.
Ja sam samo rekao svoje mijšljenje - dodao je Mateja.
Ja samo ne želim da dozvolim da me niko ponižava, a ti si već dosta to uradio. Veruj mi, ne postoji klip gde ja tebe ogovaram ili pljujem, jer iskreno te i ne spominjem. Ne vidim te i ne komentarišem. Sto puta sam ti rekla da si u ljubavnim odnosima loš, to je moje mišljenje i ne mogu da lažem. Za Minu nemam loše ništa da kažem, jer je prema tebi dobra, ali ti prema njoj nisi. Izvini... Samo me ne dirajte i ne spominjite, ja vas neću - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.