AKTUELNO

Ne može da se smiri!

Za vreme reklama u emisiji "Izbor potrčka", zadrugari su krenuli sa Viktorijom Mitrović ispod trema, kako bi je utešili nakon saznanja da su Osmakčići lažirali smrt Franja, kako bi Marko izašao iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Sama sa sobom da odlučiš. Nisu to tako odluke. Samo ti znaš kako ti je - govorio je Car.
Kao što sam ti rekla, štagod da odlučiš, kajaćeš se. A odluka je na tebi - pričala je Nevena.
Znaš koliko bih se ja naljutio na svoje da mi ovo urade... - dodao je Filip.
Pišaće majčino mleko, ja se kunem Bogom. Takvi ljudi treba da žive, ali da se muče, da im je od jutra do mraka mučno, a sve će doći na naplatu! Želim da se uhapse što pre - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveća kazna bi im bila da ne znaju šta si odlučila - rekao je Gruja.
Viki, treba da doneseš životnu odluku, ne treba da te zanima ni Marko - govorio je Car.
Mene zanima šta bi mogli da naprave u slučaju da ja rodim dete, da bih ja to mogla da sprečim. Oni misle da mene zanimaju njihove finansije. Ja za svoj slučaj koji mi se desilo nikad dinar nisam tražila, mogla sam da živim kao bubreg u loju. Na tuđoj muci se ne zarađuje nikad. Sveštenik izlazi sledećeg meseca, u selu je tri kuće od mene gde mi je dete tamo... Šta da je Marko prsao od muke i da je skočio sa mosta zbog oca? Kako oca nije pljunuo kad je saznao da je živ... - pričala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je toliki šmeker, što nije platio 50.000 evra? - pitala je MC Aleks.
Kako bi pomogao sinu, unučetu, kad u ovom haosu pravi ovo. Ja sam osećala krivicu kad sam čula, kao da je meni umro otac - dodala je Viki.
Samo da je normalno reagovao... - govorio je Car.
Normalno bi reagovao da nije odrastao pored takvog oca. Otac ga je tukao kaišem preko leđa da bi išao da trenira. On se plaši porodice, zato neće dete - nastavila je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.