AKTUELNO

Ranković analizirao njenu situaciju!

U emisiji "Izbor potrčka" i dalje traje polemika o sramnom činu porodice Osmakčić, kao i situaciji između Marka i Viktorije Mitrović. Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvari koje su se dešavale vezano za Osmakčiće, nije sada bitno, nama je sada bitna Viktorija. Pre bih to komentarisao šta bi ona trebalo da uradi i o čemu da razmisli. Čuo sam jednu stvar koja me je poljuljala, Viktorija je u tri minuta donela tri različite odluke. Ne sme da dozvoli to sebi, niti da iz inata rađa dete. Viktorija danima pati. Ja mislim da ona ozbiljno voli Marka Osmakčića. Osim što ne zna šta će da uradi u tom bunilu, a na sve to joj dolazi i ovakva stvar. U pravu je Đedović, vrlo je kratak period gde ona mora da donese tu odluku. Ona je stvarno želela dete sa njim. Treba da razmisli dobro... - pričao je Anđelo.
Najbolje da vidimo koliko je ostalo do tog zakonskog dela, da uzme još par dana da razmisli, da popriča sa psihologom... Ljudi ne poznaju sudbine takvih žena. Postoje deca koja uz oba roditelja prožive gore situacije nego sa jednim, to se nikad ne zna. Za decu ne postoje isti primeri - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je dete Božiji dar - rekao je Car, sa čim se složio Mića.
Pustite sada Boga. Filipe, ti se j*beš po televiziji, a onda pričaš o Bogu. Skrnavi se Bog. Ja pričam o drugim stvarima. Viktorija, smatram da treba sama sa sobom malo da pričaš, malopre si rekla tri stvari - istkaao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.