AKTUELNO

Drama!

Dalila Dragojević je osvojila prvo mesto od strane publike na listi najzahtevnijih zadrugara. Voditelj Milan Milošević je dao reč Stefanu Kariću.

Pa jeste. Filip i ona se tu kidaju oko prvog mesta, mislim i da sa pravom zahtevaju neke stvari. Ali se uvek posle "pokolja", znamo kako završi na kraju, budu zajedno, srećni, zadovoljni. Nema poverenja u njega, uvek traži da joj objasni stvari, dokazuje... - govorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta sam tražila, ništa nisam dobila osim uvreda. A i ja, neću samo njega da kudim - istakla je Dalila.
A i non-stop traži kad ona komentariše da bude mrtva tišina, danas smo pravili gibanicu, ona nama kao: "Tiše malo". Ona je dva, tri puta bila mnogo glasnija u izolaciji sa Filipom, Miki joj nije govorio da bude tiša. To je stvari što se nas tiče - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste Dalila najzahtevnija, bezobzirna, ne obraća pažnju da li spavamo, ona se svađa, kaže da ima svoje probleme, da živi život, nju to ne zanima, ona viče. Te sitnice koje je Stefan napomenuo, sve joj smeta, takva je. Kad ona to radi, kaže da živi život, a kada neko od zadrugara to radi, tada je prezahtevna. Isti su na kraju krajeva, sve isto rade - rekla je MIlica Veselinović.
Nisam ja na istom nivou, niti sam isti kao iko - dobacio je Car.
Da, neka me, mislim da sam zahtevna i neka sam zahtevna. Ne smatram da sam zahtevala nenormalne stvari. Ako neko žvaće žvaku neartikulisano, imam pravo da zamerim. Imam ponekad probleme u spavaćoj, povisi se ton, ja se izvinim. Hrkanje ne podnosim ni u privatnom životu, kada sam živela kod oca, on je čovek koji hrče, spavala sam sa slušalicama. Ne podnosim kada neko hrče, zato uvek budim zadrugare. Što se ljubavne veze tiče, koja više ne postoji, imam pravo da tražim objašnjenje za nelogične stvari - istakla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem nešto. Okej je da Sandra Rešić koja legne u tačno vreme opomene nekoga. A mi koji smetamo nekima, nije u redu. Mislim da sada ljudi gađaju TV daljinskim kad slušaju ovo. Zamislite situaciju... - ustao je Car.
Zamislite da j*bete mame devojkama koje ostavljaju otvorena vrata. Prvi ovaj gospodin šalta ljude, a sad je ustao da prosipa pravdu. Pravedan nisi, smiri se, artikuliši se - ubacila se Dalila.
Do sad si spavala, smiri se. Imam potrebu da prokomentarišem. Zamislite samo kada se pitate što ja ludim. Zamislite kako je meni u odnosu sa njom 24 sata, osobi kojoj sve živo smeta, sve živo odražava negativnom energijom - istakao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.