AKTUELNO

Sve su priznali!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Mateja Matijević je reč dao Sandri Rešić

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Mima glumi već deset meseci - počela je Sandra.
Ne razumem, ti mene ne voliš i ja to shvatam - rekla je Dija.
Dok je Luks srećan i ja sam srećna. Ako je oženiš, neću ti doći na svadbu. Što se tiče mog i Anđelovog odnosa, mislim da je Anđelo... Da smo trebali da uđemo u vezu, ušli bi za ove dve godine. Kako god da izgleda, gledam kako fizički propada. Mislim da je neko kome apsolutno nije dobro, zbog samog sebe. U ovom momtu je loše - rekla je Rešićeva.
Dalila i Anđelo su glavna tema cele priče, to je glavni problem, voo ej pravi problem. Sandra je neko ko rešava sve probleme a njemu je najbolje - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu ne mogu da pomognem. Ja Anđelu ne mogu da pomognem jer smatram da je izdajom nas, narušio naš odnos. Vrlo mi je neprijatno kada priča o nekim stavrima. Ja ne mogu njmu da pomognem jer mi ne daje pristup - govori Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje loše stanje je zbog toga što sam doveo sebe u sitauciju da razočaram samog sebe, zbog narušavanja odnosa sa Sandrom, Đedovićem i zbog same slike gde sam pogazio sve svoje principe i stavove. Razlmišljam zbog čega se sve to desilo. Nema veze sa Dalilom, ima veze samo što sam sebi to dozvolio da se dovedem u tu situaciju. Patim zbog toga što sam ja uradio zbog Dalile. Nisam zaljubljen u nju, niti patim za njom i to je to - pričao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog odnosa sa tobom narušio sve - rekao je on.
Nisi ti narušio zbog mene ništa. Kada sam ja ustala da pitam da li se neko posvađao sa tobom zbog mene, svi su rekli - ne - vikala je Dalila.
On je primarno on kriv, ali on kaže da se tako ponašao zbog onosa sa tobom. Frka je nasatala jer sam ja rekao da Dalila nije igrala igru sa Anđelom - rekao je Đedović.
Onda ima emocije, ljudi - ubacio se Lepi Mića.
Glupo je davati ovoj temi na značaju, jer meni i njemu nije bitno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila zna da sam ja sa Dalilom razgovarao na tu temu i pre Sandre. Meni je najviše smetalo kako je ona sebi dozvolila da se dese neke stavri koje sam ja videla na ekranu. Ako Anđelo kaže da je u nekoga zaljubljen, on ne može da prekine zaljubljenost. Nenormalno mi je da neko kaže posle 25 dana da je zaljubljen u nekoga. Ja nisam mogao da prežvaćem njeno ponašanje - rekao je Car.
On sada pokušava da nametne nešto. Niti Filip meni može da nametne bilo šta, niti može Anđelu da nametne bilo šta - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.