AKTUELNO

Osamio se sa njim, pa mu sve sasuo u lice!

Miki Đuričić seo je sa Filipom Carem ispred izolacije, pa je porazgovarao sa njim o njegovom odnosu sa Dalilom Dragojević, koju nije štedeo.

Ma kad nisi pravio ovo ranije, nema ništa od toga ni napolju. Gledaj da se ne blamiraš kod prijatelja, da ne ispadaš indijanac. Šta, za šta? Šta radiš ti od sebe? Jutros sam čuo sve i da ste se ljubili, boleština teška - rekao je Miki.
Miki, pa znaš - počeo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Boleština teška. Od nečeg što je bilo zanimljivo svima nama, postalo je dosadno.
Sateran sam u ćošak da budem u tom odnosu. Video sam da plače iza onog panoa - rekao je Car.
Blamiraš se, vidi druže, kao i ona. Koliko je razloga da ti ne budeš sa njom, isto je toliko da i ona ne bude sa tobom. Šta ste vi prešli jedno prema drugom, kakva bre ljubav? Strast. Ljubav je prva stvar, poštovanje. Kad ti možeš da kažeš ženi koju voliš takve reči, kakva ljubav bre, boleština. Ti sve lepo kažeš kad se posvađate, to je sve istina. Zato sam ti rekao da ne možemo biti drugovi, jer svi pate oko tebe. Svi se sekiraju oko tebe, pa šta će to meni u životu? Niste vi meni ništa loše uradili. Svi odnosi su ti otrvoni ovde, a sve zbog izbora devojaka. Imao si normalnu devojku, ali si raskinuo sa njom posle dva dana (Sandra Čaprić) - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ja to znam, to me muči...Ja sam se probudio, ne ustaje mi se iz kreveta. Da mene neko dovodi u situaciju da ja prilazim i da balansiram - rekao je Car.
Ne kuni se više, ne ispadaj kreten - rekao je Miki.
Ja neću biti više u tom odnosu. Meni je bitna popravka da se sklonim od nje - rekao je Car.
Sve vaše svađe posle one prve u hotelu je smešno i bljuvotina. Ona ne kapira da nije loša što se zaljubila u tebe, nego zbog toga kako se ponaša prema drugima. Da te neko u 21.veku vodi na isterivanje đavola, kao nezadovoljna si, upala u depresiju, ušao đavo u tebe. Ma jeste, ušao ku**c moj. Ti onda vičeš: "Ja sam za vas ovo i ono". Ma daj da se gleda životni standard po Instagramu, najviše bi se živelo u Srbiji i Bosni. Njena priča je Instagram priča. Šta bi ti radila da je neko drugi to uradio što si ti? Ona bi je**la mater, pa pljuvala je Ša prošle godine - ističe Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ovoga i nema prilaska ni jednoj ženi koja može da izazove reakciju kod nje onakvu - rekao je Filip.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.