AKTUELNO

Sve se složio sa njom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević kako bi komentarisala da li Sandra Rešić i Marko Đedović svojim savetima utiču na Filipa Cara i njihovu vezu.

Ja svoje mišljenje ne menjam. Jas am Đedovića i Sandru nazvala savetnicima, jer mi je jako bilo ružno. Ja zameram Filipu što mora da ide od čoveka do čoveka i rešava naše probleme tako što priča. Njega da nije zadesila situacija sa mnom, Filip bi bio najbolji komentator. Nije potrebno da idem od čoveka da čoveka i traži potvrde. On je siguran u ono što misli, samo traži da mu neko klima glavom. UVek će da traži ljude koji će da mu klimnu glavom - rekla je Dalila.
Puno puta je pričala ovako, a kad je uputila ovakvu kritiku, koja ima smisla ja se slažem. Ja smatram da je ona možda u pravu. Ja sam se možda toliko zaludeo i pogubio, da tražim ljudima da me potapšu po ramenu, da bih se sklonio od nje. Jutros kad se desi situacija, Marko mi kaže da joj priđem. Ja sam primoran da uvažavam i razgovoaram sa ljudima, pa smatram da su mi kompetentni. Ja kad kod kuće imam dilemu, zovem Bruna i pitam ga šta misli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je on krivlji kako se poneo u odnosu. Kad je Dalilin lični odnos prema meni u pitanju, moje mišljenje je katastrofalno. Mislim da je mnogo veća sr*nja on njoj napravio i kako je počeo, pa tek posle da li su reakcija bila opravdane ili ne, može da radi šta hoće - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.