AKTUELNO

Zadrugari ubeđeni u simaptije između njih dvoje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anđela Rankovićeva.

Rekao si Sandri "Jedino što me je čini srećnim smo mi Sandra" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona što mi u ovim trenutcima i ovim kad se družimo najviše puta mi je izmamio osmeh, kao i sad je to sa njom. Ne posotji šansa da uđemu u vezu, ne znam šta više da kažem - rekao je Anđelo.
Mislim da se nešto dešava, iako oni to ne priznaju. Oni se mimoilaze, zakče se, odmah sam pogledala u Sandra, a ona je počela da mi se pravda - otkrila je Ana.
On mi je rekao da mu je najžalio što je odnos sa mnom prestao i da mu je najlepše bilo kad pričamo o budalaštinama. Cenim njegov trud kad sam ja u pitanju, stvarno cenim. Da mu ne verujem u sve što priča, ne verujem. To će ostati najveći problem. Žao mi je kad ga vidim, dođe mi da ga zaglrim - govrila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' mogu da se pravim blesav? Ja mislim i sad da to nije samo druženje i prijateljstvo. Takav osećaj imam da tu ima dopadljivosti. Sad da pričam o zaljubljenosti, mislim da je prerano za sve to. Ako ovde ne budu stigli, mislim da će napolju - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.