AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Mateji Matijeviću.

Mateja, Anđelu si vređao samo zato što je htela da joj objasniš svoje ponašanje. Kažeš da su uvrede bile uobičajne za tebe, kako izgleda kad su neuobičajne?

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam je vređao, psovao sam klasične psovke kad se iznerviram, kakve uvrede postoje ovde... I ona se složila sa tim. Ne bih previše komentarisao, imamo dogovor da smo na distanci - rekao je Mateja.
Samo da se završi ova tema, meni je blam što sam pristala na neka poniženja. On se osilio posle toga. Mene ne može niko da ponizi, to ne dozvoljavam, on se osilio jer sam prešla, pa je mislio da može. Nikoga se ne bojim u ovoj kući, nikada neću dozvoliti da me ponize, pa neću ni njemu. Imaćemo ozbiljne konflikte ako se nastavi tema, vidim da se ograđuje sad. Ja ne znam gde mi je glava bila, bila sam sluđena i zaljubljena - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, da li ti smeta kad su tema? - pitao je Milan.
Ne smeta mi, ja mu uvek kažem da ne treba više da ulazi u rasprave, ako je odnos završen i ako nekoga ne interesuju neke stvari, ne treba da se nastavlja. Nije lepo ni sa njegove, ni sa njene - istakla je Mina.
Niko od mene nije doživeo poniženja, to pričaj svom dečku - odbrusila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pokušala mene da poniziš da bi sebe uzdigla. Ja od Mateje nisam doživela nijednu uvredu - poručila je Vrbaški.
Polako... - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.