AKTUELNO

Ne može da se zaustavi!

Filip Car nastavio je da priča Lazaru Čoliću Zoli o Dalili Dragojević nakon celokupnog haosa koji se izdešavao posle emisije "Pitanja gledalaca".

Vuče li te da odeš tamo da spavaš? Ako te ne vuče, kad te prođe bes možda si i prestao da je voliš - rekao je Zola.
Meni bude žao kad vidim da joj je teško. Kad vidim da je aroganta i da laže, mene uhvati gnev i bes. Ni jedno, ni drugo nije ljubav. Mene kod nje vuče samo strast. Mene ona jedina ovde radi na s*ksualni nagon, ljubav koje je postojala uništila se. Ako se smatra da je volim, mrzim sebe što volim takvu soobu. Ja ne mogu da radim šta hoću, jer će da me zatekne plakanje i haos. Dođem da pričam, ona radi haos. Tako može kod Huse u Šepku. Neće više sa mnom, ona će u ćošak da me satera, u pakao će da me satera - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

To legne i zaspe, kad dobije ono što želi. Ona je jutros htela da svojim sr*njima udari meni na žal. Ona dobro zna šta je radila u tuš kabini i krevetu, zna ona kojim stvarima se služi da se dese neke stvari. Ona vidi da ludim i tvrdi suprotno, da ja još više ludim. Ona mene da voli, a ja da kažem da je ne volim, ona sad ne bi mirno legla na bok i zaspala. Nju sad boli k*rac da li ludim ili j*bem Anu Jovanović. Ona je dobila šta je htela, ko me je*be - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.