AKTUELNO

Veruju u njihove emocije!

U toku je emisija "Gledanja snimaka". Nakon što su zadrugari imali priliku da pogledaju kako se Sandra Rešić i Anđelo Ranković provode na bazenu i razmenjuju nežnosti, zadrugari su iznosili svoje mišljenje o njihovom odnosu. Voditelj Milan Milošević prozvao je Anđelu Đuričić da da svoj sud o njihovom odnosu.

Vaš odnos je bio jako intimini, masirali ste se. Da li je Dalila imala podlogu da vas pita? Mi smo na bazenu videli nešto, što svi komentarišemo već danima. Kad ovo sagledamo, ispada da je Dalila osetila kao žena i bila u pravu što te je ispitivala za odnos sa Sandrom. Ipak to nije nešto prijateljski i moglo bi nešto da bude napolju. Ti si se ogradio, da ne bi ostavio prostor za nešto. Energija sa Sandrom je videljiva i postoji. Osetila je da bi ti potajno nešto želeo sa Sandrom. Mi smatramo svi da ona nije devojka koju možeš da osvojiš lagano. Smatram da nisi neko ko bi se posvetio... Na bum si ušao u vezu sa Anom, dešava se odnos Viktorija i Marko, odnos sa Dalilom... Dešava se to da MC Aleks završava sa tobom u krevetu... Mislim da te Sandra gleda drugačijim očima i da od prošle godine gaji nepoverenje - pričala je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dvoje prišle godine nismo imali takvu priču i ona je bila zauzeta - dodao je Anđelo.
Ti želiš Sandru i takvu devojku, a ona nije neko ko je trenutak. Ona neće da se prepusti u odnos, Sandra je puna nepoverenja. Sa Dalilom se svodilo na čipku, a sa Sandrom toga nema. Oni vidi jedno drugo kao životne partnere. Mislim da se trudi da zadobije poverenje, bar kao prijatelj - nastavila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ne želim da se tumaći da sve ovo ide ka vezi - istakao je Ranković.
Ja nemam ovakvo mišljenje. Meni je najzanimljivije što da je neko drugi na mestu Sandre Rešić, ona bi rekla: "Sram te bilo, lažovu! Rušiš dostotajstvo". Ona potencira kako Anđelu nije prešla preko nekih stvari, a šta bi bilo i kako bi se ponašala da si mu prešla? Svakog si komentarisala najsurovije, a sad si spustila glavu i ideš u pušionicu. Pogudbljena si, zbog čega? Kao da kamufliraš i kao da te je strah da kažeš da ti se on sviđa - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.