AKTUELNO

Sasuo mu sve u lice!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide kaok Mina Vrbaški plače u hotelu "Zadruga" jer Mateja Matijević neće da bude sa njom, a on joj se samo smeje.

Voditelj Milan Milošević odmah je dao reč Mini, ali se Mateja ubacio, kako bi opravdao svoje ponašanje iz puštenog priloga.

Ovo nije bilo poniženje, ja sam nju namerno z*jebavao. Ja sam rekao da voli,m da izmaltretiram nekog kad neko pogreši prema meni, ali posle pređem. Možda će pogrešno da se protumači, ali meni to bude smešno, ona plače, ali se polse smejala - govorio je on.
Ma Mina nije normalna, Mina je bolesna... Dobili su Mensurove sindrome oboje. Mina je ušla i rekla da se promenila, verovalo smo do određenog trenutka. Opet iste stvari radi i opet sve u krug. Hoćete da nam objasnite da je ovo normlano? - pitao je Đedović.
Situacija nije bila ozbiljna, ja sam je provocirao. Bila je pozitivna energija, ja sam je toliko sprdao da se ona rasplakala - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je već pogazio sve ono što je rekao. Ja sam teb rekao da to nije neka stvar.... Šta radite, pričate i osećate, to je na vama. Mina ponovo isto radi. Kad neko nema dostojanstvo, stav, on nju i da otera od sebe, ona će isto da radi. Možda je čoveku neprijatno da je otera... Svedoci smo nečega što smo gledali ovde. Možda se on plaši da nju otkači, nabila mu je osećaj krivice. Kako da je nabije nogom i kaže da vozi? Nikako. On je osoba koja gleda da prođe što lakše, mislim da je to linija manjeg otpora. Video je da je z*srao, hteo da j*be, a pritiskom ga ubacili u vezu. Ja bih isto tražio opravdanja i vikao da to nije tako. Niko ne voli očajnice, njega je to smorilo i kod Tara. Anđela mu je bila previše privržena i to mu se smučilo. Ovo je samo kupovina mira - govorio je Marko Đedović.
Mi smo se vratili par koraka u nazad, bliski smo i družimo se. Bili smo u vezi, pa se vratili na stanje kad smo bliski. Posle one situacije koju je napravila, povukao sam se. Postoji karakter i nešto što sam rekao neću da pogazim - rekao je Mateja.
Ona njemu masira stopala, samo što mu ne pere noge u lavoru - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos je bio labav, pa se desio njen postupak. Ona se meni sviđa, radi me brutalno. Prelepa je žena i nije mi dobor. Ona nije paćenica, mi smo mnogo bliski. Ona je meni postala previše draga i mojim očima se ne ponižava ako hoće da ispravi nešto što je uradila - pričao je Matijević.
Što lažeš da ćeš ikad da pređeš? Biće ti sve gore - dodao je Đedpvić.
Rekao sam da ćemo da razgovaramo kad izađemo - rekao je Mateja.
Siguran čovek kad se zaljubi, to te ne zanima. Bitno je kako je sad - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, je l' te ponižavao Mateja? - pitao je Milan Milošević.
Ne, neću da komentarišem - rekla je ona.
Ovo mene nervira - odbrusio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.