AKTUELNO

Da li će joj poslati čestitku?!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da vide i čuju razgovor između Dejana Dragojevića i Aleksandre Aleks Nikolić koja je ponovo optužila svog dečka da je on kriv za njeno loše raspoloženje.

Ovo je bilo pre dve nedelje, teško se nosim sa epitetima i osudom zadrugara, ja stanem, pa kažem zašto ja, pa dali je moguće, pa razmišljam i zamišljam teorije. I što vidim, ne vidim. Neću da ugodim narodu, bitno mi da sam dobra sebi, majci, Dejanu i to je to. U strahu sam od rođendana sutra, kod Darka uvek pričamo šta njegovi kažu da mene i to. Strahujem šta će reći i kako će reći. Danas ceo dan šetam pa ležim. Ne znam šta će biti, ni jedna žena nije vredna odnosa sa porodicom - pričala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U suštini imala je to da li zahtevna i to, ja sam rekao da dako ne može da se nosi sa tim da je akter, a ne komentator teško je... Rekao sam mojima da ne šalju čestitke da se ne tumače i da mama batali instagram - rekao je Dejan kratko.
On će nakon rijalitija da ide kući, pa prvo mora njih da ita da li može da bude sa njom - rekla je Irma.
Odakle ti ta ideja, čovek je zahladni odnose zbog ljubavi, koga god da on izabere, oni će je prihvatiti da ga ne bi ponovo izgubili - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.