AKTUELNO

Dobila mnoštvo lepih reči!

U toku je "Zadrugovizija karaoke show", koji je ove noći zadrugarima obezbedio DJ Neba je u toku. Sledeći nastup na ovom spektakularnom takmičenju bio je od strane Anđele Đuričić, koja se predstavila pesmom Autogram - Ceca Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da ti kažem, meni se sve ovo svidelo. Da li te je pesma pogodila? - smejala se Sanja.
Možda se malo potrefilo, nije posvećena ali tako je ispalo - smeškala se Đuričićeva.
Slušam šta komentarišu zadrugari u vezi tebe, ali ja smatram da je mngoo bolje da se foliraš i potenciraš te neke moralne vrednosti, nego dea glumiš budalu... Svaka ti čast kako izdržavaš i kako si se lepo pokazala do sada - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelepa si zaista, fina si, lepo si se pokazala. Tolika lepota, primer finoće i kulture... Samo malo više smeha, malo mladosti, malo žara, stisla si se bezveze... - rekla je Zorica.
Tebi nema šta da se zameri, lepa si i divna. Za mene si ti prava dama, jedan primer kako treba devojka da se ponaša i u životu i u rijalitiju. Kod tebe nema zamerke, samo tako nastavi - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelepo izgledaš, jedna od najlepših žena. Nemam ništa loše da kažem o tebi, nastup je na početku bio malo kritičan ali kasnije si se dovela u red. Sijaš, šta drugo da ti kažem. Malo se više opusti, budi laganija malo kao ja i sve će biti okej - rekao je Ša.
Samo da ne budem toliko lagana kao ti - našalila se Anđela.
Prelepa si, prirodna... Prijatno si me iznenadila, dosta si bila energična. Slažem se da treba da se opustiš, drugačiji utisak odaješ kada se ne smeješ - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.