AKTUELNO

Ovoga se uvek rado seti!

Dalila Dragojević i Filip Car sedeli su sa Markom Đedovićem pored bazena i prisećali se kako je počeo njihov ondos. Ona se setila kako nije imala hrabrosti da prizna sebi, a i Dejanu Dragojeviću da se zaljubila i koliko joj je smetala Careva veza sa Sandrom Čaprić.

Meni je kao bila sprdnja, a onda vidim izađemo na cigaretu, a ja se valjam od smeha. Dejan je tad Čaprićki nameštao bubicu, mene to jeste iznerviralo. Ja sam to primetila i odmah govorila, a on nije govorio momente koje je primetio. Pričala je kako bi svako poželeo takvog muža, a ovaj (Dejan) se smeje i ne reaguje - pričala je Dalila.
Ja sam rekao ako napravim gulaš, neće niko znati gde je - rekao je Car.
On je tad doneo ružu, a ti nisi registrovao. Ja gledam njega i smejem se - dodala je Dragojevićka.
Mene to da je zanimlo, ja bih joj rackrckao mozak - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni radila nokte, a očima ne mogu da je gledam, samo sebi ne mogu da priznam. Pitala sam je šta se dešava sa njom i Filipom i rekla joj da treba to da reši. Ona mu je prišla, a on joj tad rekao da više ne može sa njom. Posle toga se dešava moj razgovor sa njim, a ovaj dolazi i pita me da li sam se ja zaljubila. Ja sa tim "Ne" odgovorom vidim da sam klimava. On tad kaže: "Ako je odgovor ne, a dobro te poznajem, samo neka ne dođe do poljupca i intimnog odnosa". Posle smo otišli u izolaciji, gledamo se, bilo je i pozorište - pričala je Dalila.
Ja sam tad već ušao i rekao Dejanu da bi se obesio kad bi video izolaciju - dodao je Đedović.
Nas su lisice dotukle, možda bismo se još malo vukli, jer ne bi bio bliži kontakt. Kad smo dobili lisice, bili smo ruka do ruke, spojeni kreveti, a bili smo u izolaciji - prisećala se Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.