AKTUELNO

Nije prošlo bez sukoba!

Nakon što je Dija Kostić zauvek napustila Belu kuću, zadrugari su se okupili oko crnog stola i započeli Mićinu Igru istine. Prvo pitanje, pevač je postavio Milani Šarac.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Gruja upoznat da niste u vezi? - glasilo je pitanje.
Pa ja ne znam, ja sam juče želela da razgovaram sa njim ali nije želeo. Slala sam neke devojke da pričaju sa njim... Ne znam da li smo zajedno... Verovatno je razlog jer sam pozdravila Boru... Od tad me ignoriše - rekla je Mima.
Da li ste zajedno? - pitao je Mića.
Ne znam - odgovorila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto te je napala Sandra? - pitao je Mića Anu.
Oni su se nešto prepirali, ja sam dobacila 'o, prva ljubavna svađa', ona mi je svašta rekla, ali sam joj objasnila da sam se sprdala. Posle toga mi se izvinila i rekla da je nešto nervozna... - odgovorila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto šalješ osmehe Filipu Caru, kad znaš da je on sa Dalilom? - pitao je Mića.
Nije se to desilo, to što Irma govori to je drugo. Sedela sam na garnituri i smeškala se a onda me je Irma nabedila da je zbog njega. Posle mi je prišla i rekla da joj je napao Filip zbog toga - odgovorila je Sanja.
Kako laže riba! Priznala je ovde za stolom - izjavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem ja da je Irma u teškom psihičkom stanju, ali to nije istina. Ja sam sedeo tu i seckao ono, nisam primetila ni ko je gde bio. Nikada se ne bih objašnjavao sa tobom, i za tri života, ali moram zbog ove žene koja je luda i nepoverljiva... - govorio je Car.
Ja sam došla da skuvam kafu, on je sekao krompir. Pitala sam Dalilu, trebala mi je kafa... - započela je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lažeš - viknula je Irma.
Nemoj da te sastavim na ideš naelektrisana! Filip je sprdao sve vreme Irmu, ja sam umirala od smeha - govorila je Mitrovićka.
Da mi se devojka i zasmejala, nije imala lošu nameru. Ne želi da izazove ni mene ni Dalilu, nije kvarna... Šta god da sam prošao sa Dalilom, ja kad sam sa njom ništa me drugo ne zanima, ali kad nisam sa njom onda radim svašta... Možda se Sanja nasmejala na to što sam te sprdao sve vreme za Matoru i to ne samo ona, eć se većina tu smejala - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.