AKTUELNO

Tenzično!

Dalila Dragojević je dobila reč od voditelja Milana Miloševića, nakon što je Sale Luks odabrao Sanju Grujić i Filipa Cara za svoja dva potrčka. Car i Luks su nastavili da se prepucavaju i prete jedan drugom dok je Dragojevićka izlagala.

U moju vezu bolje da se niko ne meša, ja sam na ivici da napravim nešto zbog čega bih se kajala celog života, a možda i ne bih - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

J*baću mu ja majku. Tako me je uvredio u ovih devet meseci na finjaka iza leđa, kao što rade pacovi. Lepo je Matore rekla da ni o kome nemaš lepo mišljenje ovde - pričao je Car.
Naravno da nemam, ja imam samo par prijatelja u životu - odgovorio je Luks.

Milan je smirio Luksa i Cara, a Dalila je nastavila da izlaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip bez mene neće iću u izolaciju, Sanja može da povede koga hoće, to neće promeniti situaciju. Očekivala sam od Saleta ovako nešto, nije me iznenadilo. On ima prebačaje, to treba da se razume. Ušao je u trip pred kraj da može da napravi zanimljivu priču. FIlipe, ljudi u nama vide potencijal, sve što bi voleli potajno da budu, ali nemaju hrabrosti ili nisu dovoljno ludi. Mi od početka idemo u izolaciju, tamo nam je počeo odnos. Ne puštam ga nigde više samog, ali nije on kriv sad. Ja znam ko je Sale, od njega očekujem sve. Kad je pijan da me izvređa, kad je trezan da mi donese da jedem. Sve ostalo je nama kako ćemo to prihvatiti - rekla je Dalila.
Ja sam kriv, sam je pričao da se sa ljudima druži iz koristi. Ja sam kriv. Dalila njega kopka, ne ja. Ja sam uvek bio tu za njega. Hteo je da mu bude omiljena, pričao da je najlepša - nastavio je Car.
Ja bih rekao da jeste. Ja ovde ne želim da imam prijatelja, napolju imam ljude sa kojima sam okej celog života, ostalo je sve biznis - dodao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Što radiš ovakve stvari? - pitao je Car.
Da budem interesantan - odgovorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.