AKTUELNO

Drama u Beloj kući!

Nakon što je ovonedeljni vođa Sale Luks napravio haos izborom potčka, Filip Car ga je žestoko napao, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi prokoemtnarisala sve što se izdešavalo.

On je rekao da bi voleo da bude sa takvom ženom, a Dalila je odmah stavila distancu. Ja sam rekla Filipu da od Saleta sve očekujem.... Mislim da je to njegov životni stil. Mislim da on u sebi ljude kojima ne želi da se suprodstavlja, a ima ružno mišljenje lakše mu je da sačeka budžet ili ovako nešto. Mislim da je jako zavidan na ljude i odnose. Mislim da sve što je bilo u subotu nema veze sa cigaretama. Ovde je omalovažavao sve devojke, a Diji danas rekao da je voli. On je upečatljiv jer vrišti i skače, a od njegovog druženja ništa nisam videla. Ša mu je bio neko ko će da doda i brine, kad mu nešto nije po volji on onda n*puši. Ume on da kaže izvini, ali jer mu je tako lakše da se pegla sa situacijama. Neko ko je danas radio sve namenski, znao je gde da me ubode kad je pričapo o MC Aleks. On zna da sam ja opipljiva, pa umesto da raspravim sa njim ušla u sukom sa MC Aleks. Posle onoga što je danas rekao i uvlačio se Dalili... - pričala je Matora.
Mima mi danas govori kako ću ja da dobijem veliki budžet, jer mu svaki dan dajem da jede.... Šta ja njega očekujem? - ubacio se Car.
Sve da sam u najgorim odnosima sa vama, rekla bih da zbog toga idete u izolaciji - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam video k*ravu koja može da se sliže kao on - nastavio je Filip.
Ja ovde nikog ne volim, mogu da budem korektan za neke stvari, a za neke ne. Ja ne znam što ovo doživljavate lično, meni je ovo ovde z*jebancija - istakao je Luks.
Sale ima pravo na svoje mišljenje i svoj doživljaj stvarnosti. Ja sam sebi dozvolila jednom da se namažem govnia, a sebi da dozvolim da se valjam u g*vnima. Ja sam slaba na pretnje, neka Dalila pazi kako mi se obraća. Šta imaš rešavaj sa svojim dečkom, ponašam se prema tebi više nego korektno. Ova ozlacija nije bila potrebna, ali ću da ispoštujem - govorila je Sanja.
Čime sam ja tebe uvredio? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Izjavama koje je rekla Dalila - rekla je Grujićeva.
Ja tebe nisam uvredila svojim izlaganjem, niti polse onoga šta je bilo. Ja sam čak gledao da te zaštitim i odbvranim. Ja sam tebe saslušao kako pričao o meni kao g*ventu, a ona tebe nije spomenula. Ganjala si me po imanju da te j*bem, pa si se time namazala g*vnima? Imate vi sreće da mi imao probleme, inače bih ti dokazao - govorio je Car.
Ja znam da si ti osvetnik, zato sam te danas i navela - odbrusila je Sanja.
Ja kad sam imao ono sa Sanjom, nisam bio sa Dalilom. Ja da sam imao neke namere, otišlo bi dalje. Bilo mi je žao što se ono desilo, gledao sam da je odbranim i zataškam. Od mene uvrede nećeš dobitri, jer smatram da si korektna prema meni i nju ne provociraš. Meni da se ona obratila, a da ja sa njene strane vidim nešto... Žena me ne registruje. Ti si meni sad ovo rekla bez ikakve potrebe. Ja te molim da nemamo nikakvu komunikaciju, pa čak ni "dobar dan". Ja tebe molim da mi se ne obraćaš - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim kad me neko gleda u oči i laže. Ja stvarno nisam nju uvredila, ovo je bilo za Anu i da je prevrnula očima. Meni je on ispirao mozak celu noć... Pitam samo sebe šta bi bilo da se ja obratim nekom sa kim sam ja bila? Nije bitno koga je ona jurila, imala je pravo da radi šta hoće. On je mene povredio, ne ona. Ja sam više imala sa Anom kontakt i druženje, nego sa Sanjom. Ja da se obratim nekom sa kim sam bila - pričala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.