AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, a sledeće pitanje bilo je, takođe za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li i napolju živiš u takvim teorijama zavere? - glasilo je pitanje.
Napolju to moje devojke ne rade, jer nismo u takvoj situaciji, da ide na plažu sa nekom mojom bivšom. Ne ulazim napolju u teorije, a ove ovde je ona meni stvorila. Ubija mi ravnopravnost, ne da mi da imam prava i reč... Ne ponašaju se sve devojke kao ona... Ako će sebi da da takvu vrstu sloboe, onda moram i ja da je imam, a ne da moram dva sata da se pravdam za gluposti. Ja moram da se javim njoj kada idem u pab sa Zolom, a ona da sedi u tangama kod bazena pred muškarcima. Pošto ne može papkom da me napravi, onda je lakše da budem monstrum... - pričao je Filip.
Kada je Sanja otišla juče u kupatilo, pobegao si glavom bez obzira - dodao je voditelj.
Jesam, jer sam ja neko ko kada je u vezi ne radi loše stvari. Znam kako treba da se postavim i neću da radim ono što nekome smeta. Da se razumemo, dobar sam u vezi, a kada nisam radim razne stvari. Njoj je mali lemur igračkica smetao koji je bio u radionici, koliko meni smeta toliko slonče u krevetu? Ja znam da ako uđem u raspravu, rasporiću slonče i napraviću haos - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*ale te igračkice - dobacila je Dalila.
Tako svako ko vidi nju na bazenu u tom izdanju može da lupi bilo šta i posle ja lud... Mora da zna i da gleda unapred, kako ne bi imali probleme - nastavio je Car.
Ja sam lepo rekla sinoć da je u pravu, ne znam šta je ovo sada... - rekloa je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.