AKTUELNO

Haos!

Nakon Dejana Dragojevića, uspomene Sandre Rešić komentarisala je Sanja Grujić, kojoj je voditelj Milan Milošević dao reč.

Sandra mi je bila vrlo iritantna kad mi je iskakala na TV-u. Evidentno je da između Anđela i nje postoji nešto i prošle i ove sezone. Ovo što je bilo sa Dejanom, smatrala sam da je bila neka emocija, međutim, nemoguće je da se emocija tako lako preseče, možda smo pogrešno protumačili njihov odnos. On je bio ranjiv, verovatno mu je prijalo da se neko brine o njemu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je neko ko je primamljiv svim muškarcima, devojka je skrivena zavodnica, za momke koji se njoj sviđaju. Videli smo sa Anđelom, na neki način mu se udvara, simpatično, ona je pozitivna, nasmejana, ja nemam ništa protiv toga. Zanimljive su mi njene uspomene. Što se tiče ovoga sa Dejanom, verovatno su ljudi sa pravom grupe osnovali, ali mislim da je imala više prema Anđelu, ali je neke stvari koče. Smatram da je malo izljubomorisala u subotu kad je Anđelo imao konverzaciju sa Sanjom. Nije joj bilo svejedno kad je Anđelo dobio podršku od Sanje - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznat mi je ovaj njen bivši Miroslav. Videli smo lepe uspomene sa majkom, sa ocem pokojnim. Ovo sa Anđelom je klasično upucavanje sa obe strane, ali Sandra nema poverenja da mu da 100% sebe, nego samo na kašičicu. Ali mislim da ne bi ušla u vezu sa njim, jer nema poverenja u njega - istakao je Sale Luks.
Gde je veza? Svi nabrajaju te neke njihove frupe, fanove, a oni najavljuju neke razgovore... Tvrdim da je ovo neka igra, koja im prija kao igra, a ne vole se, zato nemaju m*da da uzmu teret veze. Dopadaju se međusobno kao neke drage osobe. Stefan je ušao u vezu sa Jovanom posle 15 dana, ona je bila spremna na sve rizike. To je dokaz kad neko nekome legne. Ana zna kakav je Car i želi ga za dečka - pričao je Lepi Mića.
I ja sam tako ušao, ali je želja bila obostrana. Ja sam rekao da hoću da uđem u vezu sa njom, ona neće - odgovorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću, jer mu ne verujem. Ove godine (posle Dalile) me nije pomazio nijednom - rekla je Sandra.
Da li si mu gurala prst u uvo sinoć, to je intima najveća na svetu! Šta je to, da li sam ja lud? Oni se muvaju non-stop! - urlao je Mića.
Dobro, Mićo, krenuli smo ispočetka - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se sviđaju uspomene, žao mi je što nisu bile uspomene kad sam bila dete, imam mnogo lepe slike kad sam bila mala. Samo mi se ne sviđa što je na pola slika bilo nešto roze, nisam lepo videla. BIli su tu ćale, keva, drago mi je i što sam videla Miroslava. Sve u svemu, jedino što ne bih komentarisala je Dejan. Što se Anđela tiče, nije nikakav problem ni dopadanje, ni sviđanje. Mogu ja da uđem u vezu i da se poljubim, nije to problem, problem je što nikako nemam poverenje u njega. Mislim da kad bi se pojavila neka druga, da bi me prodao za dve kapi vode. Ja nisam svetica, ali kad sam ulazila u veze, imala sam poverenja. Žao mi je što se sam zbog sebe ovako oseća, pa ne mogu da mu pokažem koliko sam besna. Sutra da se pojavi neko, ovako bi me (ostavio) - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.