AKTUELNO

Na ivici suza!

Tokom emisije "Uspomene", Anđela Đuričič prokomentarisala je uspomene svoje nesuđene ljubavi, Mateje Matijevića. Pre nje je uspomene komentarisala Jovana Tomić Matora.

Dok je išao klip za Taru, mili kaze da je fejk. Nije. Šta god da je bilo sa Tarom, nije bilo lažno. Ne može da se ospori, da li je bila veća ili manja ljubav, ali da je bila, bila je. Ja ne znam šta se tačno desilo pa mu je odnos s' Anđelom puk'o. Odnos s Minom ne komentarišem jer zna da ću da izbrecam. Nije dovoljan razlog za raskid. Ja mislim da su njih dvoje kompatibilni, da napolju imaju perspektivu. Vidim da je energija među njima, a da on tvrdi pazar - Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da sakrijem svoju facijalnu ekspresiju, nikad. Lagala bih kad bih rekla . Svačija usmena mi je lepa. Kad sam videla neke momente, mi smo se mnogo svađali, do pre par dana, a ovaj snimak mi je ipak izmamio osmeh na lice.Što se tiče našeg odnosa, drago mi je što sam imala ovakvu reakciju. Nadam se da ću sutra kad ga sretnem moći da mu kažem "zdravo." On sa svakom devojkom ima problem, ne znam zašto je to tako. Tako je sa Minom, bilo je sa Tarom, ne znači da on to želi. Možda on samo hoće da živi taj mladalački život, napolju bih bila nesrećna pored njega, jer bi on stalno izlaio, a ja nemam nameru da izlazim, provodim se, sa svojim dečkom da ali ne i sama. Ne kajem se zbog tog pdnosa sa njim, nemam ništa protiv njega, ja ništa loše za njega neću reći. Bila sam možda povređea u nekom trenutku,sada je sve to iza nas. Sve u svemu, lepe su mu uspomene - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Više o ovom događaju u vidu ispod.

Autor: S. Z.