AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Anđelo Ranković, a bilo je upućeno Lepom Mići.

Mićo, šta misliš, koje od ove četiri osobe koje su podignute večeras žele da idu kući, a koje ne? - pitao je Anđelo.
Nijedna ne želi da ide kući. Pitanje za Sanju, koje su tri najljigavije osobe? Da si smatrala da su ljiga, a da ni posle nominacija nisi promenila mišljenje - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj jedan je Gruja. Nema činjenice, ni argumente, nego priča: "Mima je rekla ovo, Mima je rekla ono". Ako mu je Mima rekla nešto ružno o meni, to je možda bilo kad sam je napala zbog njega, pa zbog revolta. Ne verujem da me je olajavala iza leđa kod njega. Drugo, ljiga je zbog ponašanja u rijalitiju. Mima je Gruju ostavila zbog sebe, umesto on nju zbog žene i dece. Ja se ne sećam da je onaj poziv nešto promenio. Danas je iskoristio uspomene da bi udario na emocije svoje porodice, pokušao je malo da se izvadi. Nije plakao zbog žene i dece, nego zbog sebe, jer je video kakva će mu biti sudbina. Ponaša se kao ženski petko, spletkari sa ženama. Priča da ja imam nešto protiv njihove veze, a gleda klip kad mi Mima u četvrtak kaže da joj smislim kako da ga ostavi - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

I malopre je rekla da hoće da ne zna na koji način da ga se otarasi - dodao je Karić.
Kako možeš da kažeš to? - pitao je Gruja.
Čuješ ti njega... - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema meni je ljigav samo gospodin Grujić, a druge dve mogu da navedem koje su u drugim odnosima. Druga osoba koja je ispala ljigava, to je Luks, koji je ispao ljigav prema Filipu kad je stavio Filipa i mene u izolaciju. Priča da je hteo da otvori oči, da ga testira. Oni su i previše testirali asmi sebe za ovih devet meseci. Tu si ispao ljigav - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća osoba koja ume da bude ljigava je Viki. Večeras smo videli kad su je pitali ko je bolji čovek, Filip ili Zola, ona je rekla da je Filip. A prošli put je rekla da je Zola najveći prijatelj. Ume da bude ljigava - dodala je Grujićeva.
Ja i dalje smatram da je Filip najbolja osoba u kući, bez obzira što se družim sa Zolom. Ja sam Filipom nisam drugarica. Rekla sam da ga Car psuje, to je neki revolt. Nije loš čovek. Nisam rekla da je Zola loš čovek - istakla je Viki.
Ti si za ludnicu. Jako je bitno šta priča Dalili, to je njegova devojka - dodao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka mi se javi osoba u kući kojoj Lepi Mića nije j*bao sve po spisku - rekao je Car.
Filipova dela su odvratna, ali i dalje smatram da je dobar čovek. I ti, Mićo, psuješ kao kočijaš - uzvratila je Mitrovićka.
Svakako je ljigavo što se Neveni, koja ti je drugarica, smeješ u lice - dodala je Grujićeva.
Ja nisam videla da je Filip nekome nešto zlo naneo, da je prvi krenuo itd. Ljigavo bi bilo da ja Neveni pričam jedno, a ovamo drugo . Ja sam svoje mišljenje o njima još pre par meseci - rekla je Viki.
Nije problem da si rekla da je dobar, nego da je najbolji... - pričao je Lepi Mića.

Drama je trajala i kod Mime i Gruje, koji su se svađali zbog njene izjave.

Ako ti smeta toliko sve, otsavi me i kraj - poručila je Mima.
Jedno pričaš sa strane, drugo ovde, kako da imam poverenje u tebe - istakao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebe istaknem kao lošeg. Sam za sebe kažem, a nikad nisam bio realan prema sebi, uvek sam isticao loše stvari - ustao je Car.
Budi realan, uvek si pričao da si najpametniji itd. Može da kaže da si prema njoj dobar čovek, a ne najbolji kojeg je upoznala - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.