AKTUELNO

Muk!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević ove večeri ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića. 

Foto: TV Pink Printscreen

Toma iz Beograda je kraj telefona. Ja sam samo čovek koji je za pravdu i za istinu, kao dokaz tome su vaši gosti i Marko Đedović. Ja lično sada vama kažem, nijednog zadrugara neću spomenuti. Ako neko nije fanatik i ako neko nije pristrasan, treba večeras da skine kapu Marku Đedoviću. Zato što je u početku ispričao onako za Miljanu Kulić. Znači, Marko, svaka ti čast! Ja lično, nekad me nerviraš, ali si mi ekstra. Iskreno, najslađe se nasmejem kad ti pričaš. Upravo je to Marko Đedović. Večeras si me razoružao, nikada nikog nisam vređao - rekao je gledalac, pa je nastavio:
Ne znam da li si nekada čuo kada sam nešto pričao, u svakom sam se javio, ali jednostavno, ja sam i u toj osobi našao jednu meni prihvatljivu stvar. Meni je u tom momentu bilo te osobe žao. Ako se sećaš, ta osoba je šaputala da ubaciš rovca nekome - dodao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste bilo tako, ali znate li Vi...Verujte mi, od mene lično, od mene su sve i svašta tražili i sa bubicama i bez bubica. To je takav krug ludila, kad biste se tamo našli, ne biste se snašli - rekao je Đedović.
Otkriću ko je Toma. Toma je radio u dve veoma jake i izuzetno poštovane institucije u ovoj zemlji. Nisam fanatik, ali pratim...Pre par dana, pozvao sam svoju majku koja ima 80 godina. Ja je pitam koga je podržavala, kaže ona meni jednu osobu. Pitam je da li je čula za Tomu iz Beograda, ona je počela da plače kad je čula da je neko hteo da je usvoji - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga