AKTUELNO

Krčka se haos!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević ove večeri ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Dragana iz Trstenika. Želim da kažem da su nezanimljivi. Sve vreme učestvovanja u "Zadruzi" isključivo je niko i ništa bez Miljane Kulić. Mislim da treba da joj bude zahvalan, ona ga je napravila. On je uvek tražio korist, što se tiče novca i to - rekla je gledateljka na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram za sebe da sam neko i nešto. Ako imate argument za neku korist da sam od nje imao, osim ono što ste čuli od nje i njene majke - rekao je Zola.
Iz Vašeg govora se vidi da ste ljigava osoba. Lako ste lenji. Nonstop ste u nekom kauču, ležaju, mislim da ste jako nesposobni za bilo koji posao. Miljana Vam je jako mnogo pomogla - dodala je gledateljka.
Mi smo proveli zajedno tri godine. Više od dve godine smo bili u "Zadruzi", tako da ne znam koji računi se plaćaju. Mi smo šest meseci pored ovoga bili u ozibljnoj svađi. Znači, mi smo pet meseci bili svega zajedno - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da Vas pitam jednu situaciju. Mislim da Vi ne biste ni mogli da napolju osnnujete neku normalnu vezu, tako da zašto ste se približili Miljani, je l' zbog toga što imate kontrolu - pitala je gledateljka.
Ja prvi put kad sam se pojavio na televiziji, rekao sam da mi je simpatična...Čekajte gospođo, ne znam ni ja šta ću da kažem. Ja sam video da je ona napolju još gora - rekao je Zola.
Vi isključivo volite tu korist...Sve pohvale za Marka, cenim njegov rad, ali želim da kažem da mi je isto tako malo ljigavo da ide kod Dalile, kod Dejana, ali ipak, šta misli, da li bi mogao nekako drugačije - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam ja i treću stranu i Filipa Cara. Radim sve da mi bude zanimljivo. Ništa oni ne rade što im ja kažem, nego đta oni žele, tako da, ne vidim razlog za biranje strane. Ja sam u samom stratu rekao da me strane ne intresuje, ali isto tako mislim da je njima u interesu da budu na mojoj strani...Želim joj da je Gringo voli najviše na svetu i Dejana Aleksandra - rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga