AKTUELNO

Drama!

Nakon poslednje pauze za reklame u emisiji "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić je najavila naredno uključenje.

Dobro veče, Ivan ovde, iz Bogatića. Imam pitanje za matorog Miću, da li ste Vi normalni? - pitao je Ivan.
Jesam, imam i papir da sam normalan - odgovorio je pevač.
Mićo, ja ću da Vam kažem, Vi niste normalni. Van svake pameti, čovek se svađa sa ljudima koji mogu praunučad da mu budu - dodao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam 63, koliko ti? Od tebe sam stariji 23 godine, poštovanje je da imaš prema starijem, a ti si jedan dripac koji nije vaspitan. Treba da me poštuješ i persiraš. Ti si dripac, to je neko ko ne poštuje osnovne kodekse. Vređaš čoveka koga ne poznaješ - rekao je Mića.
Ja vas poznajem sa malih ekrana - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Uđi u rijaliti da vidiš kako j*be stari matori. Dođi da vidiš kako j*be matori, da vidiš kako matori k*ra. Ti si dripac. Vređaš ljude koje ne poznaješ, daješ mentalne karakteristike, baviš se stvarima za koje nisi školovan i vređaš... Uvreda je da kažeš nekome da nije normalan. Uđi u "Zadrugu" da te naučim pameti, uđi pa me pitaj da li sam normalan, da ti pokažem kako sam nenormalan - uzvratio je pevač.
Nenormalni, da li mogu da ja kažem nešto? Da ste normalni, ne biste se tako izražavali pred damama, govorili devojci koja može da Vam bude unuka takve psovke - nastavio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam estradni radnik i konobar, a šta ste Vi? - pitao je Mića.
Ja sam uličar - odgovorio je Ivan.
Ne, ti si g*vno. Izvinjavam se, ti si gospodin g*vno. Ne, ti si vreća g*vana. Ovakve čekam da uđu u "Zadrugu". U kuću si se zabio, dođi na javno mesto i reci da li sam normalan ili ne. Dođi da te matori k*rcem zatvori, da ti zatvorim i analne i oralne usne - nastavio je pevač.

Ivana je prekinula ovaj razgovor, kako ne bi dolazilo do novih psovki i uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.