AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnje gošće Ivane Šopić su MC Aleks i Sanja Grujić

U toku emisije uključila se gledateljka Kristina koja je pozdravila sve u studiju.

Sanja je jedna divna, mlada devojka, i slažem se sa većinom koji je hvale, a to sa Filipom nije greška, poneo te trenutak, a to ne može da umanji tvoju elokventnost i inteligenciju. Pokazala si bogat vokabular, pokazala si se kao da si završila psihologiju. Ništa nisu uradila što ne rade drugi, pokazala si da si jaka - rekla je gledateljka pa joj je postavila pitanje:
Šta mislite o Anđeli kao zadugarki - upitala je gledateljka:
Pa sam sa njom prekinula svoju komuniukaciju, rekla sam da ona ima neku iskrivljenu stvarnost, njoj je Mateja vređao sve svakoga. Njeno ponašanje mi je ponižavajuće, ali niko nije ulazio u sukobe sa njom jer ima iritantan glas. Mene je šokiralo kada je ona napravila scenu sa Dejanom, a ja dobro pamtim kadase - rekla je Sanja
Nije ona bila iskrena, nije bila ono što jeste. Rekla je da je imala samo dva momka, a ona ima 25 godina, to je smešno, a da je takva kakva jeste ona ne bi dozvolila da neko ima odnos pored nje - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je MC Aleks loš čovek, Ona se češkala sa Matorom,a da nije bilo nje ne bi bila primetna. NIje bitan pol, tu se samo jurio kadar - rekla je Gledateljla.
Imate pravo na svoje mišljenje, a mislim da treba da promenite dilera, imam oseća da ste napušeni baš - rekla je MC Aleks.
Mnogo ti dozvoljavaš sebi, a nisi dobar čovek, materijalita si. Nije ti palo na pamet da sam bolesna, nego da sam napucana - rekla je gledateljka, a onda je ona kometarisala zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.