AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević.

Darko je odmah uključio novog gledaoca.

Dobro veče, Marku specijalno poštovanje. Hteo sam da se nadovežem na prethodnu gledateljku, pa sam hteo da pitam Marka koliko je ona obrazovana, koliko joj je dikcija dobra, da ide Darko u penziju - pitao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se, posebno to poslednje što ste rekli. Mogu ljudi da rade na sebi da menjaju dikciju, akcente, veštine, a trenutno, po mom mišljenju nije ona za voditeljku - rekao je Đedović.
Marko, je l' ste videli intervjue jedne javne osobe koja je u najgorem svetlu opisivala Vas i Sandru tokom celog bitisanja u rijalitiju? Radi se o Vendi - otkrio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo mi još ona treba u životu - rekao je Marko.
Rekla je kako je Sandrina mama vama rekla: "Ljubim te u to je**čko oko". Tu ima elemenata za tužbu, zbog toga i kažem - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa nekim ljudima me stvarno sramota da imam polemike i rasprave. Ubio bih se da se raspravljam preko medija sa nekim takvog profila, ispod ljudskog nivoa mi je. Razumem njeno stanje. Stvarno, van svake pameti je. To je kao da pitate da predsednik države iskomentariše šeširdžiju nekog - rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.