AKTUELNO

Samo lepe reči je imao za njega!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević. Usledilo je novo telefonsko uključenje, a javio se Miki iz Sombora.

Pozdravio bih sve u studiju. Hteo bih malo da komentarišem... Đedoviću, što nisi prvi? Ti si čovek koji je zaslužio da bude prvi. Bio si u "Zadruzi" tata, mama, brat i drug - pričao je gledalac.
Samo još nisam bio vlasnik Tedija - rekao je Marko.
Nije isključeno da ćeš biti - našalio se Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Naučili se šta je poštovanje i šta je realnost, ako nisu spremni, nisu trebali ni da uđu. Vi ste naučili mnoge gledaoce, a od nas ste dobili mnogo glasova. Najpozitivnije je Đedović. Voleo bih da budete i u sledećoj "Zadruzi". Vi ste uradili veliku stvar - pričao je gledalac.
Bitno je da je narodu bilo zanimljivo i kako vi kažete imao je šta da nauči. Mislim da iz "Zadruge" ima mnogo da se nauči, ima stvari koje mogu da pokažu ljudima kako ne treba u životu. Zavisi od percepcije osobe koja gleda i da li će skapirati - govorio je Đedović.
Vi ste od provog do zadnjeg dana imao energije za takvo ponašanje. Za Anu nemam puno pitanja, ni komentara. Ona je mlada devojka, mislim da joj fali mentalne jačine da bi mogla da bude u "Zadruzi" - nastavio je gledalac iz Sombora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.