AKTUELNO

Žestoko uzvratila!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugosio Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javio se Saša iz Zrenjanina.

Deniz, prvo nemoj da vređaš Zolu. On je za tebe gospodin i broj jedan. Retko ko bi prešao preko toga šta mu je Miljana radila - govorio je on.
Zašto mislite da je prešao? - pitala je Deniz.
Jer je on čovek - odgovorio je gledalac.
Čovek ili parazit? - nastavila je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek. Ja bih sad pitanje za Zolu... Deniz ne izgleda loše, ali ponašanje je katastrofa. Ima u Zrenjaninu posao ekstra, na njivi ceo dan za 1000 dinara - govorio je gledalac.
Samo da kažem da sam ja počela da radim u pekari, bio je baš težak posao. Znam kako je kad radiš teško, zato sam bila ambiciozna - govorila je Deniz.
Deniz nema ništa protiv tebe, ali gledaoci te gledaju. Imaš noge kao čavka, nemoj da se ljutiš. Ona voli da je u centru pažnje. Ptica koja ima dugačke noge - poručio je Saša iz Zrenjanina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne brinete, koliko su meni ove noge donele para. Ja mislim da je kulturno da počastim publiku i gledaoce - pričala je ona.
Zola, tebi svaka čast. Deniz ne može da te uvredi, jer znam kakav si i dobro si se pokazao - nastavio je gledalac iz Zrenjanina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.