AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Ove večeri, gosti su Lepi Mića, Monika Jovanovska i Sale Luks.  Monika je otkrila sve razloge, zbog kojih je duboko razočarana u Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To je veza sa nekim koga nisi pipnula! To je bolesno! - vikao je Mića.
Ja kada sam pričala sa njim, ja sam ga shvatila ozbiljno! Ja sam gledala, ja smatram, da bi mogao da bude sa mnom drugačije. ja sam poverovala i ja sam glupača. Nisam ja naivna. Mića je rekao da sam ja ološ. On priča sa mnom na telefonu, poznao me. On je hteo nekom da kaže da sam u Budvi. Ja ne znam zašto je to rekao. Hoću da kažem zbog čega sam pustila glasovne. Meni je sve izgledalo lepo. On mi je pričao da ga čekam kada izađe iz rijalitija. Ja sam posle ušla tamo, on se tako ponašao prema meni, niko nije mogao da veruje. On je svima pričao lepo o meni. On je pričao da je to radio u inat Tari. Ja ne mogu da razumem sada kada on ima takve reakcije - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je on rekao da Sandri da te blokira? Poslao je i neke poruke o nekim muškarcima. I napisao da si bolesna i da ga voliš - prenosi Ivana.
Nenade, budi muškarac i dođi. Treba da dođeš i da kažeš - pozivao je Lepi Mića.
Ja ne znam zbog čega on sedi od kuće i piše ovo, neka dođe ovde i da kaže u lice. Za te prepiske što se priča o parama. To je neki dečko što ima neki profil, on je uradio klip da se rade neke prepiske. Ja tvrdim da je ta prepiska lažna i da nema veze sa vezom. Ne proganjam nikada u životu. On je povredio i mene i moju porodicu. Moj brat jedva čeka da ga vidi uživo. Moja emocija nije sada... - pričala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti kriva što Ša ne priča sa sestrom? - upitala je Ivana.
Ne, ja ne mogu da budem kriva - odgovara Monika.
Tara Simov je rekla da ona i Nenad nisu bili zajedno kada su bili na moru. Veza nije bila, samo kombinacija. Rekla je da sada da je srtećna u vezi i da je puste da uživa - poruku je prenela Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.