AKTUELNO

Sakandal!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Ove večeri, gosti su Lepi Mića, Monika Jovanovska i Sale Luks. 

Foto: TV Pink Printscreen

Monika, dosta si bure izazvala. On nije došao. Reci mi, šta bi očekivala da je on došao? - upitala je Ivana.
Pas koji laje, ne ujeda. On kaže da sam ja spiduša. Ako ima dokaze, neka objavi i neka kaže. Trebalo je da doše da kažem ja šta imam i on šta ima. On ne može ni sa kim da priča kao normalan čovek. Ja ga ne pljujem nego je on taj koji mene pljuje , eto, samo da kažem Ermini. Ja ga nisam uvredila, može samo da priča o meni šta hoće. Sada više ne ćutim! Nisam ja tako divna, kao što svi misle - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

On treba samo da objasni zašto je uradio to devojci! Ša je radio sve zbog Tare, i ona to mora da zna - vikao je Lepi Mića.
Meni je krivo što je on uvredio moju porodicu. Ko god vređa moju porodicu, imaće posla sa mnom - pričala je Monika.
Da li je istina da je Tara htela da nasrne na tebe, a Ša te odbranio? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to istina, ona nije htela da nasrne na mene. Ja se ne bojim nikoga. Ja sam je bliokirala svuda. Ja da se plašim, ja ne bih izašla iz kuće - pričala je Monika.
Ta je Marija imala sukob sa Tarom. Sada su njih dve postale drugarice. Onda je ušla ona, pa je Tara okrenula priču. Tara i ona su sada dobre - rekao je Mića.
Ja sam se javila jedno veče Tari. Ja sam htela da joj kažem da isto taj dečko priča i meni o njoj. Nismo se svađale Tara i ja i posle toga video poziva, njena drugarica je pisala meni kako će da me tuče - pričala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.