AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću, Saleta Luksa i Moniku Jovanovsku.

Voditeljka je uključila gledaoca.

Pozdrav svima u studiju. Puno podrške za Moniku. Ne kažem da je falilo oštrine, ali ipak joj pružam podršku. Ali samim tim što je došao Ša nakon vremena, pokazao je da mu je bitna. Ja poštujem njega i njegovu muzićku karijeru. Ko čita između redova, znače da ga je ona demantovala. Čak i njegova sestra je to potvrdila, tako da pružam punu podršku Moniki. Fina je i vaspitana. To što ja čitam između redova, to što kaže da ne bi bio sa Monikom, bio bi. Monika ga je odbila, zato i nije bio sa njom - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, ajde da pričamo realno. Ša nije hteo sa njom, ona je sama to rekla. Nije hteo uopšte da je kontatkira. Pravi razlog zašto je odbio sve, a pisao je sve i okrenuo joj leđa. To je suština problema, o tome treba da se priča. Smatram da je Ša sve vreme voleo Taru, da je zaljubljen u nju kao tele. Kao dva, Monika se pogubila, bila je spora. Nije trebao da ode i da beži kao pi**a. Nije mi jasno da je ona staložena, a on je povredio dva puta - ubacio se Mića.
To govori o mom dostojanstvu - dodala je Monika.
Ja ne mogu da shvatim da neko zbog kompleksa nazove devojku ku**om - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Vama, ali je to kod Ša totalna nemoć. Ša je sujetan...Ne boji se on samo Tare. Glumi samouverenog i laganog, ali uopšte nije, kad je on dozvolio da ga jedna klinka sa toliko godina preveje - rekla je gledateljka.
Mora malo da se zapitamo zašto se te devojke zaljube u takve momke, koji glume tarzana i polivaju pivom - skočio je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.