AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Ove večeri, gosti su Lepi Mića, Monika Jovanovska, Sale Luks i Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je verovala u sve to? Da si joj obećavao brak - rekla je Ivana.
Prijala mi je, ruku na srce, neću da lažem. Ali, ja sam sve vreme razmišljao o Tari. Ušao sam u Zadrugu zbog Tare. I to je bila činjenica, Tara! Ja sam pljuvao i lagao. Ja kada pljujem neku osobu najgore, tada je volim najviše. U njoj sam video Taru, zato sam počeo da se muvam sa njom. Ja sam joj rekao da ne ulazi u Zadrugu. Ja sam Tari udarao kontru. Kada je ušla, bila mi je deo toga da napravim Taru ljubomornom, na neki način. Prestala si da mi se sviđaš treći dan. Nisi mi se svidela uživo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To za klipove, možeš da objaviš - rekla je Monika.
Je l' se sećaš kada si došla kući? - upitao je Ša.
Što ne objaviš? - upitala je Monika.
Pa neću, nikada nisam objavio. Došao sam da vidim šta ova devojka hoće od mene. Moj zaključak je da je ona zaljubljena u mene i onda je na sve načine pokušavala da dođe do Zadruge 6 - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da idem na poligraf za sve ovo - rekla je Monika.
Meni ova devojka nije u malom mozgu, iskreno. Spora si, volim brze i lude devojke! Ovo je činjenica, ja sam predugo na televiziji. Mnogo dobro igram rijaliti. Monikina jednina karta za ulazak u rijaliti je Ša. Meni je krivo što moram sa tobom da sedim ovde u emisiji - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.