AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Ove večeri, gost je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da ga pitam gde mu je Aleksandra i što nju nije doveo da je vidim. Slušala sam kada je Zorica rekla da je Dejan manipulator i da će da se pomiri sa Dalilom kada izađe. Kako on to komentariše? - upitala je gledateljka.
Čudno mi je da je to Zorica uopšte komentarisala. Apsolutna glupost, nikad u životu. Ja i kad ćutim, oni vide da ja imam neke skrivene namere, šta ja da kažem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Retko se sticao utisak da bi muškarac optrostio ženi prevaru i onda nekako ja bih pomislila, ako joj je to oprostio, to mora da je mnogo velika ljubav - dodaje Ivana.
Nisam jednini koji je oprostio. To je zabluda. Svkako kada bi bio iskren prema sebi, bio bi ispunjen. Zabluda dešavanja, prostora i okoline. Bilo je tu svega, ali posle toga me je sve prošlo brzo. Što se tiče svega toga, ja sam imao svoje periode, zbog kojih su me svi osudili. U roku od pet meseci se sve desilo, jako brzo. Ne planiram da se mirim, niti me to interesuje - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da priznam da ti je teško kada to pričaš, teško ti je da se sećaš - rekla je Ivana.
Ne, prokomentarisaću nešto i onda će neko da kaže da hoću da budem u medijima. Ja opušteno pričam. Ne dajem povoda, ja sam sada napolju i upravljam sa svim stavrima - pričao je Dejan.
Je l ' ti nedostaju tast i tašta kao ljudi? - upitala je Ivana.
Ne, zašto bi oni meni falilili? Sve je to jedno veliko NE. Kad god me pitaju, ne.
Pričao si ružno o njima - dodaje Ivana.
Ko je prvi započeo? Ja sam ćutalo, kada je grmelo sa svih strana. Ja sam rekao šta ja više da ćutim kada mi neko spominje roditelje. Ja nikoga ne diram. Ja bih na sve mogao da odgovorim, ali ja se ne oglašavam nigde - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.