AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita." Večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića su Sanja Grujić i Nenad Aleksić Ša

Kako si se osećao tokom ovih situacija - pitao je Darko.
Uz dužno poštovanje, bilo pa prošlo - rekao je Ša.
Dobro veče, Ljilja Selimović iz Beogradaa. Ne znam zašto me ostale gledateljke prozivaju jer pričam da sam prebolela koronu. Pozdravljam Sanju. Nenada i Vas, Drko. Sanja je lepa devojka, mene jako boli kada je vređaju. Darko, želela sam nešto da kažem, nije sramota za nekoga reći da je baba. Postoje mnogi mladi koji nemaju kulturu, ne znaju kako treba da se ponaša, ružno je. Sanja, ne slušaj loše ljude koji te kritikuju, to je samo čista pakost. Lepa si, imaš bogat rečnik, ne treba da te pitam koju knjigu si pročitala, tvoj vokabular je je jako bogat, vidi se da si načitana - rekla je gledateljka.
Nenade,neke gospođe ne shvataju poentu. Nisu pare u pitanju, nego postupci. Ja vas sve puno pozdravljam. Ja želim da voditelji Zadruge osnuju svoj bend - kazala je gledateljka.
Kada bi se to desilo, prva solucija je da bi nakon prvog nastupa odustali ili bi se jako lepo proveli nakon toga - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, nisi se libila da komentarišeš Dalilu. Neki su pričali da si jedna od retkih kja je sve smela da kaže - rekao je Darko.
Komnentarisala sam sve to i prošle nedelje. Ako je htela da se prikaže onako kako je izgledala u trečoj sezoni, onda je trebala da odboluje i smiri se - rekla je Sanja.
Da li je ona iskrena u tome da je prebolela Cara - upitao je Darko.
Mislim da nije prebolela za tako kratko vreme - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila često kaže za sebe da je brend, da li bi ti kupila taj brend - upitao je Darko.
Možda ona misli za sebe da je brend, ali nije. Bila bi brendeda se držala Filipa, a ne da ide sa jednog na drugog.Ona ima istetovoirano ime prvog dečka, ime svakog partnera je htela da istetovira. Ona je pokazala kakva je zapravo, sekla je vene zbog Filipa, pokazala je kakva je zapravo, dežurala je Dalila, a ne mi koje je tako oslovljavala. Ona je stalno doživljavala neko poniženje od strane njega. Da je neki muškarac, nikada ne bi spavao sa ženom, pored njenog muža. Ja sam se nakon izlaska smirila, odlučila da sagledam sve, ona radi sve suprotno. Ukoliko je neko savetovao oko toga, loše je savetovao. Ja mislim da bi Dejanovi prihvatili Dalilu da se ona nije toliko bahatila, sve bi bilo drugačije - rekla je Sanja.
Da li su istinite informacije da si u tajnoj vezi sa Nikolom Orozovićem - upitao je Darko.
Ne, mi smo bili u provodu. On je kulturan i fin, mi smo izašli zajedno. Tu je bila i njegova bivša devojka, mi smo samo drugari - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.