AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Usledilo je još jedno telefonsko uključenje, javio se Toma iz Beograda.

Večeras se ne javljao, kao što sam se uvek javljao. Večeras sam se javio iziritiran nekim situacijama, javio sam se zbog naše Miksi. Ja sam pričao o svojim favoritima, Dejanu i Aleksandri, mnogi su pričali tužne priče, a neki nebuloze. Javio sam se samo zbog Miljane Kulić, samo zbog nje. Nadam se da je Marija čula šta joj želim - govorio je on na samom početku uključenja.
Da, prepoznala sam glas - dodala je Marija.
Biću surovo realan, želim da me saslušate. Velika podrška Miljani, ona je čista duša koja se povede rijalitijem, pa izlupea gluposti, ali se pokaje. Marija, hoću vama da se obratim. Ne sviđa mi se kako ste reagovali na uključenje Zole. Njega treba da bude sramota, nebulozno je šta je on večeras izjavio. Ako je on ima malo duše ne bi trebao tako da se obraća vama, ovo je strašno šta ste izjavili - pričao je gledalac Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da očekujem kad je on meni šlag stavio na lice? On je tako vaspitan i nema poštovanje prema starijim osobama. Nemam snage da se raspravljam sa Zolom, nebitan je - rekla je Marija.
Trebali ste da mu kažete u startu kao gospođama. Niste trebali na finjaka, nego odmah da ga otkačite - poručio je gledalac.
On je hteo da izazove u meni revolt i ja da skočim. Nisam htela da mu dajem na značaju, niti ću ikad više u životu - istakla je Kulićka.
On se javio da po njegovoj seljačkoj filozofiji pravi sprdnju sa Miljanom. Muškarčino, ako si se čuo sa njom trebao si to da ostaviš za sebe. Valjda one tri godine koje te je Miljana prozivela za sebe, treba da ćutiš - nastavio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatrate da je on muškarčina i kad je biio? - pitala je Marija.
Ne, Marija, on je obična seljačina. Marija, vama ću da uputim kritiku ne budete li mnogo pametniji. Vama ništa niko ne može da kaže. Vi morate da budete uz svoje dete. Miljana je jedan dragulj, specifična i posebna. Napravila je svoje ime, ali morate vi nju sad da sačuvate i sačuvajte je takvih muškarčina. Svaka čast Nenadu, ima i on neke svoje sitne greške. Ti nisi Bebica nego Nenad Macanović. Ti si muškarčina u odnosu na Zolu, koji je na kosinu, a to može samo ispred prodavnice. Vi najbolje znate, ne znam vaše živote. Večeras sticajem okolnosti sam pričao, imate veliki pozdrav od vođe grupe "Aleks Dejan", jer je Miksi naša kuma - nastavio je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.