AKTUELNO

Otvorila dušu!

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica su večerašnji gostii u emisiji "Narod pita". Marija je otkrila kakvo mišljenje nakon svega ima o Zoli i šta misli da je razlog toga što je pozvao Miljanu.

Dobro veče, zovem iz Beograda, ne bih da kažem ime, nebitno je, ja sam majka. Potresloi me je sve ovo, ne mogu da vewrujem da postoji neko poput Zole. On ne bi postojao da nema Miljane. Marija, da li si ikada videla prvi Zolin ulazak, tada se videlo da je sve osmislio od samog početka. On je jedan balvan - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, od prvog momenta kada je ušao u Zadrugu sam bila skeptična. Iskoristio je cvelu njenu ličnost da dođe do para. stalno su se svađali napolju i unutar rijalitija. Bebica i ona nemaju takve svađe. Meni je mrsko njega da komentarišem. Mnoge stvari su mi preče od toga, nega bude to Miljanina škola, sve ovo što je prošla treba da je nauči da niko više ne sme da se igra sa njenom sklabošću i njenom psihu. Pustite sve, on je lenj, samo ga zanimaju devojke i piće. Neću das pričam o tom odnosu sa njimj, nikome taj odnos nije doneo. Ona je bila u depresiji, al je on takav kakav je. Nadam se da će se on definitivno zaboraviti u našim životima. Ona je rekla da samo želi da ga sasluša šta ima da kaže, kad ju je pozvao. Meni to ne deluje iskreno, mislim da je sve to uradio zbog naroda, da ga ljudi ne osude - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.