AKTUELNO

"Nemoj da baciš oca u senku"

U emisiju "Narod pita" uključio se naredni gledalac, i imao je neke kritike za Anđela Rankovića, kao i pohvale za Sandru Rešić.

Branko kraj telefona. Prvo bih Anđelu postavio jedno pitanje, možda više konstatacija. Ti sam ne znaš šta hoćeš, čini mi se da si kao pubertetlija koji je sa devojkama radi crte, ali si video da Sandra nije taj tip devojke. Da li sam u pravu? - pitao je gledalac
Poštujem, ali ne mislim da ste u pravu - odgovorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god sam gledao u svim sezonama je razmišljao šta će reći mama šta će reći ujak. Pa nisi ti balavac da ne znaš šta hoćeš. Dao si povod devojci pa si je bacio kao prljave čarape - rekao je gledalac.
Ne bih je upoređivao sa bilo čim prljavim, prosto ušli smo u vezu i ja sam odlučio da prekinemo da ne bi možda ona nekad bila na taj način odbačena kao da sam je iskoristio i šutnuo. A to da sam pubertetlija, šta ću još sam mlad, ponekad se i osećam tako - odgovorio je Anđelo.
Lep je taj tvoj postupak, ali mi je nekako sve to nelogično - rekao je gledalac.
Slažem se ali mislim da je bolje nego spavati sa nekom devojkom i šutnuti je. Mislim da Sandra to ne zaslužuje, a i one devojke koje sam manje cenio od nje nisam dovodio u situaciju da postanu ta prljava krpa - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra ti imaš dva fakulteta završena. Želim ti da uspeš u karijeri i da dostigneš popularnost, ali nemoj preterivati da baciš tatu u senku - rekao je gledalac.
Čak i kad bih htela, ne bih sebi dozvolila nikad da bacim ime i karijeru mog oca u senku, a mislim da ni narod neće dozvoliti da on ode u senku - rekla je Sandra.
Ti si pre reklama rekao da kad bi ti progovorio bilo bi svašta aludirajući da si saznao nešto za Sandru - rekla je Ivana.
Kad bih ja sad navodio nešto što je pričala i šta ja znam.. - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

On će biti u emotivnom lomu zbog Teodore ceo život kao i ona koliko god se pravila jaka. On ima problem da ne želi ni u jednom momentu da ima nešto neraščišćeno sa osobom sa kojom je . Za njega su vezane Nataša, Teodora, Dalila, Sandra. Anđelo nikad nije rekao šta misli. Njemu je dolazak kući bio veliki problem je tamo niko nije bio spreman da prihvati ono što je on izabrao, kao ni kod nje - rekao je Mića.
Da li ti je neko zamerio zbog nekih spekulacija da je ona imala nešto sa tvojim drugom? - pitala je Ivana.
Mića govori kako te neke stvari možda utiču, možda ne utiču a možda bi i mogle da utiču. Što se Sandre tiče ja se ne bih upustio u druženje sa Sandrom u Zadruzi5 posle onoga što je prestala sa mnom prijateljstvo u Zaruzi4 da su mi moji kući nešto rekli - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.