AKTUELNO

Razočarana!

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka Ivana Šopić je večeras ugostila Jovanu Tomić Matoru i Anđela Rankovića. Jovana je otkria šta nakon svega misli o MC Aleks, detaljno je opisala šta sebi najviše zamera.

Da li si ispretila gostovsanje Mc Aleks - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da ja nisam u vezi sa sadašnjom devojkom. BNe znam kakav ona proiblem ima sa mnom. Ona je za vreme reklama, kada smo gosstovale u emisiji rekla da je moja veza samo za medije. Ne znam zašto je se to tiče, a govorila je da je ona igrala igru. Ja sam bila zaljubljena, znala je sve, a ipak je prihvatala činjenicu da se svesno sa mnom igra. Uvek sve što se mene tiče ću da prokomentarišem. Bolje da ne kažem šta ja sve znam. Jedan moj dfrugar sa kojm se ja družim me je zvao da se vidimo. U taksiju ja vidim klip sa Mc Aleks, ja sam šokirano gledala. On mi je rekao da se nekada sa njom muvao, a ona meni to nikada nije rekla, a bila je sa nama u društvu, ja se toga nisam ni setila. Mene ne zanima da li ona ima dečka, ni da li smatra da je moja veza lažna. Previše je ove godine bilo izvlačenja i laganja. Nikada više ljudi nije bilo koji se pretvaraju. Kakva god da je bila Sanja, ona je za mene kidala. Nikada više sebi neću da dozvolim da se trudim oko nekog, svađam sa ljudima, da bi taj neko posle bio dobar sa svima njima - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je pitanje, išla je priča da je Anđelo prišao Sanji, da joj se izvinio i da je pitao da li ima dečka. Sandra mi je rekla da je ona čula sa druge strane, u emisiji smo razrešili. Meni je to bilo bolno jer se dešavalo to sa Anđelom - rekla je Matora.
Je l' ti je palo napamet da je to Anđelo stvarno uradio? Šta sad misliš - upitala je Ivana.
Jeste mi palo, ali mi to sad nije bitno - rekla je Matora.
Poenta je to što to nije istina - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.