AKTUELNO

Podržao je!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je ugostila u večerašnjoj emisiji Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Marko iz Stokholma. Što se tiče mog pziva, to je video gde je pokušao Dejan da poljubi Sandru. Radi se o tome da je ona njega odbila za poljubac, jer ga gleda kao prijatelja, a on je imao emocije. Da je bila vezana sudbinskim lisicama za životinju, rodile bi se emocije. Ona je njemu htela da pomogne i to je uradila. Pošto je shvatio da je odbijen, a sve su se vrtele oko njega, jer je jadan ostavljen, a njemu je žena uradila to što je uradila...Nije smeo na tako burtalan i tako odvratan kakav je ispao prema njoj. Sandra, kad bi mogla vratiti vreme, da li bi opet ušla u "Zadrugu 5" - pitao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, bih. Poznavajući sebe, uradila bih sve isto, nažalost. Kad kažem nažalost, mislim na ulaske u veze i pogotovo na ovo što se tiče Dejana. Smatram da sam bila deo jednog, malog društvanca koje je doprinelo da se oseća malo bolje. Niti sam očekivala niti očekujem zahvalnost, niti mi to treba. Ana je bila svedok, kada nismo bili dobri, nešto su se on i Aleks posvađali, on je istrčao, a ja sam po navici krenula za njim. Ana me je zaustavila. Čak i posle tog ponićenja, imala sam momenat da ne ode besan da nešto ne uradi - rekla je Sandra.
Mislim da bi se dobro uklopila da si bila deo emisije "Sprrrdnja" ili "Amnezija" - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da bi bio haos. Tako je i nastao konflikt između mene i Marka - rekla je Ana.

Ivana je pročitala još par komentara sa društvene mreže tviter.

Reci Sandri da grmi i neka se ne zapušta. Realno, riba je mrak - pročitala je Ivana tvit.
Ti si jedan divan mladić, pošalji mi poruku na Instagramu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Sandra misli da mi ne znamo da je dobila lanac od sudbiniskih lisica - pročitala je Ivana tvit.
I lisice su bile podrška, ne samo Dejana, nego i moja - rekla je Sandra.
Valjda si shvatila da više ne treba nikoga da štediš - pročitala je Ivana tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Negde kad sumiram sve, shvatila sam da mene ljudi uopšte nisu štedeli. Kada im se ćefnulo da se približe, oni su tu, kad im se ćefnulo da odu, oni su me ponizili. Obrišu ruke o mene i ćao! - odgovorila je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga